GoPro a planificat sa lanseze Hero 6 in 2017

GoPro este camera de actiune numarul 1, asa ca toti ochii sunt asupra lansarii urmatorului model. Dupa problemele avute cu Go Pro 4 care a dezamagit in materie de vanzari, Go Pro 5 a recuperat din teren, iar in incercarea de a reveni intr-o pozitie optima, americanii au anuntat deja un nou model pentru 2017. Go Pro Hero 6 urmeaza sa fie lansat anul acesta si va aduce imbunatiri numeroase.

Dotari si specificatii anuntate
Go Pro Hero 6 va fi o camera high-end si urmeaza probabil sa aiba un pret mai mare decat modelul anterior. Ne asteptam astfel sa aiba un pret mai mare de 400 de euro.
Printre caracteristicile sale principale se vor numara un design rezistent la apa, un control vocal avansat, un touchscreen ultra responsive, un stabilizator de imagine si o calitate generala foto-video de top.

GoPro 5 este o camera foarte buna, dar pentru care fanii au gasit deja imbunatatiri pe care le doresc. Printre acestea se numara in primul rand autonomia din timpul utilizarii GPS-ului sau wifi-ului. Bateria nu se prezinta insa excelent nici atunci cand vine vorba de utilizarea standard. Cei mai multi dintre clienti au observat ca bateria cedeaza deja dupa doar o ora de fotografiat sau filmat. De asemenea, se pare ca modelele GoPro au o problema generala cu incalzirea bateriei, ceea ce ar fi foarte util de rezolvat. Producatorii au anuntat imbunatatiri considerabile, iar avand in vedere perioada recenta ceva mai proasta ne putem astepta sa se tina de cuvant. Inca o lansare cu vanzari care nu se ridica la asteptari ar pica foarte rau pentru californieni.

Alte imbunatatiri ar putea fi luate in considerare si in ceea ce priveste controlul touch sau cel vocal. Avand in vedere avantul mare pe care l-a luat controlul de pe telefon sau tabela, aceasta zona ar putea fi exploatata foarte bine. Viitorul se anunta a aduce o legatura mult mai stransa intre toate dispozitivele smart pe care le folosim, indiferent daca este vorba de camere foto, telefoane, tablete, smartwatch-uri etc.

Beneficiile sincronizarii acestora sunt clare. Accesul la poze si documente de oriunde si in orice moment este doar unul dintre cele mai importante avantaje.
GoPro Hero 6 este in concluzie un model care trebuie sa recupereze mult teren. Asteptarile fata de el sunt foarte ridicate, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Competitia dintre branduri aduce mereu produse mai performante si mai atractive pentru clienti.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.