Motorola Moto g31 este disponibil in Romania

Unul dintre cei mai noi membri ai familiei moto g, moto g31  este disponibil acum în România. Lansat oficial în noiembrie 2021, alături de noua generație de dispozitive moto g:  moto g200  5G, moto g71  5g, moto g51 5g și moto g41, noul moto g31  poate fi achiziționat de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone. Noul smartphone este echipat cu o tehnologie superioară de afișare datorită ecranului OLED Full HD+ de 6,4″ la care se adaugă un sistem triplu de camere, versatil și o baterie de 5000 mAh.

Ecranul de 6,4” al dispozitivului moto g31  transformă vizionarea filmelor, jocurile pe telefon sau simpla navigare într-o experiență mai clară și mai interactivă pentru utilizatori, cu peste 400 pixeli pe inch și o rezoluție Full HD+, oferind un contrast incredibil datorită tehnologiei OLED.

Dotat cu un sistem triplu de camere, moto g31  le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea fotografii clare, în orice condiții de luminozitate și din orice unghi datorită senzorului de 50MP.1 Tehnologia Quad Pixel îmbunătățește calitatea fotografiilor datorită sensibilității de 4 ori mai bună la lumină scăzută, capturile devenind mai clare și mai vibrante. Utilizatorii moto g31  pot realiza, de asemenea, fotografii cu unghi ultra-larg de 118 ° și portrete cu aspect profesional cu un singur obiectiv. Acest senzor avansat oferă două perspective într-una singură, cu de 4 ori mai multe elemente încadrate într-o singură captură, spre deosebire de un obiectiv standard de 78 °. Din acest ansamblu de obiective mai face parte și camera dedicată Macro Vision, destinată prim-planurilor extrem de detaliate.

Pe lângă sistemul de camere, pe lista specificațiilor cheie ale lui moto g31 se numără și bateria de 5000 mAh, care asigură o durată de viață de aproximativ 36 de ore, cu o singură încărcare2, procesorul octa-core rapid cu tehnologia HyperEngine Gaming și o viteză crescută de 4G + LTE.  Spațiul de stocare de  64/128 GB 3 al dispozitivului poate fi suplimentat cu până la 1 TB folosind slotul pentru card microSD.4

Toate aceste caracteristici competitive sunt îmbinate optim într-un telefon care atrage atenția atât prin design, cât și prin specificații. Indiferent dacă mergeți la alergat sau răspundeți la un apel pe o vreme ploioasă, designul rezistent la apă păstrează telefonul protejat. moto g31  are un design complet nou pentru familia de telefoane moto, prin aspectul curbat și este disponibil în două culori unice, Mineral Grey și Baby Blue.

Inovații software utile:

My UX este un  software ușor de utilizat care le permite utilizatorilor să își customizeze experiența de utilizare a dispozitivelor Motorola, prin gesturi și interacțiuni intuitive. De asemenea, utilizatorii pot duce muzica, videoclipurile, jocurile și temele dispozitivului la nivelul următor prin  setări personalizate. Aceștia se pot bucura în continuare de o experiență Android pură și de toată puterea Android 11, fără skin-uri de software greoaie sau aplicații duplicate.

ThinkShield pentru mobil este o extensie a portofoliului Lenovo ThinkShield. A fost proiectat pentru a oferi cele mai bune caracteristici de securitate, administrare, productivitate și servicii de calitate end-to-end pentru dispozitivele Motorola. ThinkShield for Mobile  a câștigat recent premiul „Mobile Security Solution Provider of the Year” oferit de Mobile Breakthrough.

Noul moto g31  poate fi achiziționat în România de la partenerii autorizați eMAG, Digi și Vodafone.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.