Amazon Prime Video pe Apple TV este în sfârșit un lucru. Într-o lume a grădinilor cu pereți, clienții suferă de o lipsă de opțiuni. Și astăzi, ei sunt pregătiți să obțină mai multe opțiuni pentru dorințele lor de consum video. Pentru a reaminti, înapoi la WWDC 2017, Apple a anunțat că Amazon Prime Video va veni pe Apple TV, precum și aplicația TV. Afacerea a fost de asemenea presupusă a însemna că Amazon va relua stocarea setului de televiziune Apple TV pe piața sa online. Primul a avut loc miercuri, dar acesta din urmă nu a avut loc încă.

Mai întâi a fost observat pe iOS App Store, aplicația Amazon Prime Video pentru iOS a primit o actualizare miercuri, care a adus-o la versiunea 5.0. Modificatorul menționează în mod clar că utilizatorii vor putea viziona direct Amazon Prime Video direct pe Apple TV, dacă descarcă aplicația TVOS separată – destinată Apple TV 3rd Generation și mai târziu set-top box-uri. Acum, câteva ore mai târziu, aplicația Amazon Prime Video pentru tvOS a intrat live pe TVOS App Store dedicat, utilizatorii din întreaga lume au raportat că au văzut aplicația. Apple a confirmat lansarea într-un post pe blog. v5.0 a aplicației Amazon Prime Video de pe iOS aduce de asemenea suport pentru Căutare universală pentru căutare iOS și suport pentru iPhone X.

În blogul său, Apple scrie că Amazon Prime Video este acum disponibil pe Apple TV în peste 100 de țări. Prime Video este, de asemenea, integrat în aplicația Apple TV unde este disponibilă. În mod separat, compania a anunțat că aplicația Apple TV are acces sportiv live în SUA, precum și o noua filă dedicată Sport.

“Amazon Prime Video este una dintre cele mai așteptate aplicații care vor veni la Apple TV, așa că suntem incantați să aducem tuturor clienților acest conținut extraordinar”, a declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior al Apple Software și Servicii Internet. “Fila Sport din aplicația Apple TV face chiar mai ușor pentru fanii din SUA să urmărească echipele, jocurile și momentele importante pentru ei. Cu aceste actualizări interesante, plus colecția noastră în continuă creștere de filme HDK de 4K pe iTunes, continuăm pentru a oferi clienților Apple o experiență de divertisment fără precedent. ”

 

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.