PS4 a lovit un nou record de vânzări, vânzând mai mult de 70,6 milioane de unități la data de 3 decembrie 2017 de la lansarea sa pe 15 noiembrie 2013. Aceasta include versiunea originală PS4, PS4 Slim și PS4 Pro. În plus, compania a arătat că au fost vândute peste 617,8 milioane de copii PS4. Aceasta include atât copii fizice pe disc, cât și descărcări digitale prin PlayStation Store Sony.

Probabil cel mai interesant punct este performanța vânzărilor PS VR. Setul cu cască a vândut peste două milioane de unități la nivel global de la lansarea sa de anul trecut, vânzările de jocuri depășind în total 12,2 milioane de exemplare la magazinele de jocuri și descărcările digitale la 3 decembrie 2017.

“Suntem încântați că atât de mulți oameni se bucură de propunerea unică de divertisment a PlayStation 4 și că o tehnologie emergentă precum PlayStation VR continuă să câștige tracțiune”, a declarat Andrew House, președintele Sony Interactive Entertainment într-o declarație pregătită.

“Nu pot să-i mulțumesc destul de mult fanilor și partenerilor noștri. Sprijinul lor, de la lansarea primului PlayStation în 1994, a ajutat PlayStation să devină una dintre cele mai mari rețele de jocuri de consolă din lume. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii pentru a menține acest impuls și pentru a rămâne fermi în a face PS4 să fie cel mai bun loc pentru a juca. ”

Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. Un registru puternic al exclusivelor precum Uncharted: Lost Legacy, Horizon Zero Dawn, Persona 5 și Yakuza asigură că există destule motive pentru a avea un PS4. Modul în care Sony își valorifică acest impuls în 2018 rămâne de văzut mai ales cu Xbox One X de la Microsoft și popularitatea în creștere a lui Nintendo Switch, dar cu cei de la God of War și Spider-Man pe drum, este puțin probabil ca aceasta compania să fie prea îngrijorată.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.