Acum un an, cei de la Xiaomi ai surprins pe toata lumea cu lansarea smartphone-ului Mi Mix. Compania Xiaomi a declarat mai tarziu ca acestia lucreaza la un numar de patru telefoane. Telefoanele la care lucreaza acestia sunt Redmi Note 5, Redmi Pro 2, Mi Note 3, dar si succesorul lui Mi Mix, Mi Mix 2. In timp ce in presa s-a scris despre acest telefon, ca este in lucru, smartphone-ul Mi Mix 2 a aparut intr-0 lista de benchmark. Acest lucru ne spune ca telefonul este in curs de dezvoltare. Separat de toate acestea, un nou telefon de la Xiaomi, cu numele sau “Chiron”, se pare ca a aparut intr-un raport. Mai exact specificatiile acestuia au fost dezvaluite.

Daca va intrebati in ce raport benchmark a aparut Xioami Mi Mix 2, aflati ca acesta a aparut pe site-ul celor de la GeekBench. Lasand toate aceste lucruri la o parte, haideti sa vedem ce specificatii are acest telefon. Telefonul de la Xiaomi ruleaza ultima verisune de Android Nougat, 7.1.1. Se spune ca acest telefon ar fi primul care ar debuta cu noul sistem de operare al celor de la Xiaomu MIUI 9. De asemenea, acest telefon o sa fie alimentat de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 SoC, la care se mai adauga inca 6GB de memorie RAM. Procesorul acestui telefon a scos un punctaj de 1929 in testul cu un singur core, iar in cel cu multi-core a scos un punctaj de 6431. Asta ne sugereaza ca telefonul va fi unul cu specificatii foarte bune.

In afara de toate acestea, in lista benchmark nu a fost oferit nici un alt detaliu in legatura cu smartphone-ul. Conform altei liste benchmark, Xioaomi Mi Mix 2 este asteptat sa aiba un ecran QHD de 6.4 inch cu o rezolute de 1440 x 2540 pixeli. Camera principala o sa aiba rezolutia de 19 MP dar nu va fi o camera dubla, iar camera frontala o sa aiba rezolutia de 13MP. Cand vine vorba despre RAM si memoria interna, Xiaomi Mi Mix 2 vine in urmatoarele versiuni: 4GB/128GB, 6GB/ 128GB, si 8GB/ 256GB. Bateria este un de capacitate mare. Xiaomi Mi Mix 2 are o baterie de 4500 mAh, dar din pacate nu suporta Fast Charging.

Smartphone-ul celor de la Xiaomi cu numele de cod “Chiron”, nu se stie inca daca va veni sub numele de Xiaomi Redmi Note 3 sau Mi Mix 2 avand in vedere restul specificatiilor, care includ: o camera principala duala de 12MP si o camera frontala de 8MP. “Chiron” vine alimentat de un procesor Snapdragon 835 SoC. Acesta va avea un ecran de 6 inch, cu o rezolute de 2160×1080 pixeli. Versiunile in care vine acest telefon, in ceea ce prezinta RAM-ul si capacitatea sunt: 6GB/128GB si 8GB/256GB. Se spune ca acesta va fi lansat pe 25 Iulie, anul acesta.

In partea cealalta, niste zvonuri au aparut cum ca, Xiaomi Redmi Note 3 ar avea un display AMOLED de 5.7 inch, un prcesor Snapdragon 835 SoC, 6 GB de RAM, 128 GB spatiu de stocare, si o baterie cu o capacitate de 4000 mAh. Camera principala se spune ca o sa aiba o rezolutie de 12MP, iar cea frontala de 8MP.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.