Orange ofera 35 Euro reducere la orice bilet de avion de pe vola.ro


Parteneriatul pe care l-a incheiat Orange impreuna cu Vola.ro poate aduce oricarui client al operatorului de telefonie mobila o reducere de 35 Euro. Poti beneficia de aceasta oferta fie ca esti abonat la serviciile Orange sau esti client de cartela PrePay.

Pentru a intra in posesia beneficiilor campaniei, clientii Orange trebuie sa acceseze sectiune speciala de pe site-ul vola.ro/orange si apoi sa aleaga zborul dorit. Autentificarea se face cu numarul de telefon Orange, urmata de activarea a cel putin o optiune de roaming disponibila in oferta Orange. Destinatiile care fac parte din Uniuniea Europeana optiunea cea mai indicata este de minim 1 euro. Odata ce clientul Orange a activat optiunea va beneficia de reducerea aferenta pentru blietele de avion, aceasta fiind regasita pe sumarul comenzii.

Asadar clientii Orange care au achizitionat bilete de avion prin intermediul platformei Vola.ro pana la data 01.02.2016 vor primi gratuit o asigurare de calatorie gratuita in strainatate “Esential”, valabile pentru toate biletele achizitionate pana la data limita.
Ca si conditie de indeplint trebuie doar sa ai o optiune de roaming in tara de destinatie sau sa cumperi una in procesul de achizitie a biletului de avion.

Astfel daca ai primit cei 20 Euro reducere de la Orange, mai ai posibilitatea sa primesti inca 15 Euro daca te inscrii la newsletterul Vola.ro

Cum beneficiezi de reducerea totala de 35 €?
1. Acceseaza Vola.ro/orange
2. Cauta zborul si introdu numarul tau Orange
3. Completeaza codul primit prin SMS si beneficiezi de 20 € reducere
4. Introdu codul primit pe email si adaugi inca 15 € reducere

Reguli de utilizare
Cuponul poate fi folosit telefonic sau online pentru bilete avion de la Vola.ro. Cuponul se poate folosi o singura data si se cumuleaza doar cu reducerea Orange de 20€.

Termenii si conditiile campaniei aici: www.vola.ro


Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Asus F550JX - i7 4720HQ, 15" FHD, 8GB DDR3, 120GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 950M 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung S6 si cu un Nikon D3000.

Related Posts