50GB internet bonus la Orange la orice optiune PrePay de minim 6 Euro

Orange a lansat o noua oferta pentru clientii de cartele PrePay care doresc sa stea conectati la internet. Odata cu aceasta oferta, Orange ofera o optiune care răspunde nevoii clienţilor de a fi mereu conectaţi, oferind mai mult internet mobil, dar şi libertatea de a face cadou bonusuri celor dragi.

Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus şi au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay. Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.

Bonusurile de internet devin disponibile imediat după activarea unei opţiuni şi pot fi folosite 30 de zile de la activare.

orange.ro

Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro credit, care oferă, pe lângă resurse în roaming SEE, şi beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA. În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

In mod normal ai 30 GB bonus la activarea unei opțiuni de minimum 6 euro credit. In sa acum daca activezi optiunea din aplicația My Orange, primești 50 GB bonus pentru tine și poți oferi 50 GB unui prieten care este pe Orange PrePay.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.