Functia celor de la Snapchat, Snap Maps, a fost in jur de doua saptamani. Aceasta perioada este suficienta pentru utilizatorii paranoici ai celor de la Snapchat si pentru parintii acestora, pentru a putea sa se raspandeasaca oa intraga isterie pe internet.

Daca nu stiti despre ce este vorba, functia Snap Maps ii lasa pe utilizatori sa vada locatia exacta a prietenilor sai. Aceasta functie este la fel ca Apple’s Family Sharing, dar fara parintii aroganti.Cat de distractiva ar fi aceasta caracteristica a celor de la Snapchat, unii oameni nu sunt fani ai acesteia. Spun asta deoarece s-au facut numeroase plangeri, scandaluri dezastruase, rapiri si invadarea intimitatii.

Pentru a putea aborda aceste probleme presante, iata cateva lucruri de care ar trebui sa stiti:

Snapchat este pentru prieteni

Utilizatorii pot decide cui sa ii acorde prietenia pe Snapchat. Pentru cei ce nu stiu, aplicatia Snapchat nu este o aplicatie de socializare publica precum Facebook, Instagram sau Twitter, deci asta ar inseamna ca doar cei pe care i-ai adaugat ca prieteni pot sa iti vada locatia. Snapchat este o platforma de socializare foarte personala, deci interactiunile ar trebui facut doar intre prietenii real, nu cunostinte sau straini. Utilizatorii Snapchat pot sa isi arate locatia doar prietenilior. Pentru a putea face asta mergeti la “Vezi locatia mea”, dupa aceea la “Setari” si apoi apasati pe “Pretenii mei”.

Snapchat

Puteti sa alegeti cine sa va impartaseasca locatia

Daca vrei sa iti impartasesti locatia cu unul sau doi prieteni apropiati, ai posibilitatea de a o face. Multi utilizatori ai acestei aplicatii nu se simt confortabil aratandu-si la toata lista de prieteni locatia acestora. Vestea buna este ca Snapchat-ul va permite posibilitatea de a selecta cine poate sa vada locatia voastra.

Poti sa iti opresti locatia

Aplicatia Snapchat ofera tuturor utilizatorilor sai, posibilitatea de as opri caracteristica Snap Maps ajutandu-se de modul fantoma. Activand aceasta optiune, inseamna ca nimeni nu va fi capabil sa iti vada locatia.

Inainte de a iesi

Deschide pagina “Vezi locatia mea”, si alege setarile pentru locatia preferata. Puteti fi siguri, stiind ca nimeni nu o sa va planufice moartea prin intermediul Snap Maps.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.