Veste buna pentru utilizatorii de Snapchat. Noul update al acestei aplicatii va lasa sa incorporati link-uri, sa va schimbati vocea si sa adaugati fundaluri creative. Ma intreb oare, cand cei de la Instagram le va urma exemplul ? Acest update a fost lansat, probabil ca aplicatia Snapchat sa se diferentieze de restul clonelor de pe Facebook.

Agrafele

Snapchat numeste aceasta caracteristica “Agrafe” sau “Paperclips”. Aceasta noua caracteristica iti permite sa inserezi link-uri catre website-uri externe, direct din Snap-urile tale. Inainte, cei de la Snapchat permiteau doar un anumit content si reclame pentru a include un link. Acum, acestia s-au gandit sa permita orice tip de continut, asa ca, acum poti sa inserezi in Snap-urile tale: meme-uri, evenimente, stiri, articole de cumparaturi si mult altele.

Poti sa faci acest lucru doar apasand pe iconita in forma de agrafa de pe ecranul principal. Daca vedeti un Snap care contine un link extern, puteti sa il accesati glisand de jos in sus pe ecran. Cu siguranta nu v-ati asteptat la asta dar, cei de la Snap Inc. folosesc propriile instrumente de incredere si sigure, pentru a filtra link-urile si ai atentiona pe utilizatori de un potential virus, o potentiala inselatorie sau site-uri nepotrivite.

 

Fundalurile

Porbabil cea mai tare caracteristica din acest update. Aceste fundaluri sunt similare cu filtrele AR pe care Snapchat deja le ofera, dar in loc de camera care va detecteaza fata, puteti sa scoateti orice obiect doriti din primplan. Ca sa faceti asta, apasati pe iconita in forma de faorfece, iar apoi incercuiti obiectul pe care il vreti si selectati ce fundal doriti.

Filtrele de voce

Cum reiese si din nume, acestea va lasa sa va schimbati vocea in cand trimiteti videoclipuri Snap. In timp ce inaite, filtrele de voce faceau parte din filtrele vizuale Snapchat, acum ca sa folositi aceasta functie, trebuie sa apasati pe iconita in forma de microfon pentru a accesa doar filtrele de voce.

Acestea sunt noile caracteristici care sunt recent adugate, dar de asemena este si noua caracteristica Snap Maps, care le ofera utilizatorilor ceva ce pe alte retele sociale nu se mai intalneste. Dar, daca comportamentul celor de la Facebook este un indiciu, cred ca este doar o chestiune de timp pana cand WhatsApp, Messanger sau Instagram vor primi o actualizare asemanatoare cu aceasta

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.