DIGI ROMANIA va creste preturile unor servicii de comunicatii de la 1 martie, pe fondul investitiilor in dezvoltare si ca reactie la cresterea continua a costurilor.

Iata mai jos comunicatul emis:

“Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaţionale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G.
Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.”, se arata în comunicatul RCS&RDS.

Tot in comunicatul si informarile RDS pe care le gasiti in factura emisa deja in ianuarie se arata si acel pasaj in care ne mentioneza ca putem rezilia orice contract fara plati daune/despagubiri.

“În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.”

Desigur, din asta intelegem ca sunt “afectati” doar ce au serviciile majorate. Pentru a rezilia contractul fara plata despagubiri consulta lista cu serviciile majorate de mai jos apoi trebuie sa soliciti reziliere pe motiv “modificare tarife”. Recomand cerere scrisa si trimisa pe email, ori apel la relatii cu clientii.

Modalitati trimitere cerere reziliere:

pe pagina de Facebook

email: clienti@rcs-rds.ro
fax: 0314004441
online: https://www.digiromania.ro/asistenta/contact
telefon: 031.400.4401
persoane fizice: 031.400.4600
persoane juridice: 031.400.6500
vezi lista cu punctele de lucru

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.