HMD Global a început lansarea actualizării software-ului lunar pentru Nokia 3. Actualizarea Android, care a început lansarea săptămâna trecută, include cea mai recentă actualizare a patch-urilor de securitate Google. Deși această actualizare se bazează încă pe Android 7.1.1 Nougat, patch-urile de securitate oferă un nivel îmbunătățit de securitate pentru telefonul HMD Nokia 3. Cele mai multe smartphone-uri high-end, emblematice de la alte branduri nu au primit încă actualizarea pentru luna decembrie. Actualizarea a fost lansată ca parte a promisiunii HMD de a oferi lunar actualizările smartphone-urilor sale.

Pe lângă cele mai recente patch-uri de securitate, actualizarea din decembrie include, de asemenea, o stabilitate îmbunătățită a sistemului, împreună cu câteva îmbunătățiri ale interfeței cu utilizatorul de pe Nokia 3. Noua actualizare, disponibilă ca descărcare OTA, are o dimensiune de 345,4 MB și este lansată utilizatorilor la nivel global, inclusiv în Romania.

Nokia 3 este un dispozitiv dual-SIM (GSM + GSM) care rulează pe versiunea stoc Android 7.1.1 Nougat. Telefonul are un afișaj HD de 5,0 inci, cu o rezoluție de 720×1280 pixeli. Acesta este alimentat de un procesor quad-core de 1,3 GHz, MediaTek MT6737 cuplat cu 2GB de memorie RAM.

În departamentul de cameră, Nokia 3 are un senzor spate de 8 megapixeli, cu bliț LED. Pe partea din față este un alt senzor de 8 megapixeli pentru autocamioane și apeluri video. Telefonul are o memorie internă de 16 GB, care poate fi extinsă până la 128 GB prin intermediul cardului microSD.

În ceea ce privește conectivitatea, Nokia 3 are Wi-Fi, GPS, Bluetooth, USB OTG, FM, 3G și 4G (cu suport pentru Band 40 folosit de unele rețele LTE). Senzorii de pe telefon includ senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumină ambientală și un giroscop. De asemenea, are o baterie nedeplasabilă de 2630 mAh sub capotă.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.