In perioada 15 octombrie – 31 decembrie toate produsele de ingrijire personala Braun selectate mai jos intra in campania “Money Back Guarantee” si beneficiaza de posibilitatea de returnare in termen de 100 zile de la achizitie daca cineva nu este multumit de produs, urmanda sa primeasca integral contravaloarea in lei a produsului cumparat.

Produsele participante din gama de ingrijire personala Braun, sunt următoarele:
Female Care: Toate Epilatoarele Silk-epil 5, Silk-epil 7, Silk-epil 9, Epilatoarele faciale Braun Face si Epilatoarele IPL Braun Slik-expert.
Male Care: Toate aparatele de ras, cu exceptia seriei de baza – Seria 1.

Campania este organizata si se desfăşoara la nivel national, in toate magazinele in care se comercializeaza produsele participante. Produsele participante, achiziţionate in perioada campaniei, poate fi returnate in termen de 100 de zile de la data achizitionarii, urmand ca în cel mult 30 de zile de la returnarea produsului, consumatorul sa primeasca inapoi contravaloarea in Lei a produsului.

money-back-guarantee-badge

Ce inseamna Money Back Guarantee si cum functioneaza mecanismul promotiei?
Garantia “Money Back” este oferita consumatorilor pentru a le acorda increderea necesara in vederea achizitiei de produse Braun. Este practic o garantie care transmite increderea noastra in calitatea si performanta produselor Braun de ingrijire personala. Consumatorii au la dispozitie 100 de zile sa foloseasca produsele Braun si sa se convinga de calitatea si performanţele mentionate. In caz contrar, consumatorul poate returna produsul si primeste inapoi intreaga suma platita, in baza bonului fisacal, in cel mult 30 de zile de la returnare.

Se spune ca in alte tari aceasta campanie a avut un real succes, iar procentul de produse returnate a fost foarte mic. Asadar, cei care doresc sa cumpere produse de ingrijire personala Braun au un motiv in plus sa cumpere ceea ce isi doresc!

braun-money-back-guarantee-romania

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.