Open-shooter-ul Far Cry 5 a fost amânat până pe 27 martie. Jocul a fost planificat pentru data de lansare din 27 februarie, însă nu mai este cazul. Distribuitorul Ubisoft crede că întârzierea va face un joc mai bun.

“Pentru Far Cry 5, timpul suplimentar va permite echipei Ubisoft din Montreal să facă unele îmbunătățiri suplimentare care să aducă cea mai bună, cea mai ambițioasă experiență Far Cry în conformitate cu viziunea originală a echipei. Suntem încântați de entuziasmul fanilor să se alăture rezistenței în Hope, Montana împotriva Proiectului din cultul Eden’s Gate “, scrie un post de la Ubisoft.

În plus, jocul de curse The Crew 2 s-a mutat în prima jumătate a anului următor. A fost programat mai devreme pentru data de lansare din 26 martie.

“Între timp, echipa de creare a The Crew 2 de la Ivory Tower va folosi următoarele câteva luni pentru a efectua teste suplimentare, pentru a aduna feedback-ul jucătorului și pentru a continua să lucreze în vederea realizării unei ambițioase experiențe de curse la nivel mondial, care să răspundă așteptărilor echipei și ale jucătorilor noștri” postul companiei continuă.

Având în vedere statul Far Cry 5, a fost în momentul în care am verificat-o la IGX 2017, acest lucru nu vine ca o surpriză. În cazul The Crew 2, puțin a fost văzut din joc încă. Având în vedere modul în care a câștigat primul titlu, nu-l învinovățim pe Ubisoft că a luat timp pentru a rezolva problemele posibile care ar putea împiedica lansarea fără probleme.

Motivul pentru aceste întârzieri pare să fie acela de a asigura că emisiunile viitoare ale Ubisoft sunt de o calitate mai bună dacă se crede o notă pusă la dispoziția investitorilor, menționând, ca exemplu, Assassin’s Creed Origins.

“Aceasta decizie este in concordanta cu viziunea noastra strategica de a dezvolta experiente mai pasionante si de o calitate superioara pentru jucatori. Mai mult timp cu Assassin’s Creed Origins a permis echipei talente de dezvoltare sa-si exprime pe deplin viziunea lor creativa. La calitatea jocului și a participat în mare parte la succesul comercial al acestuia. Luând o abordare similară, am decis să investim timp suplimentar în jocurile viitoare “, a declarat Christine Burgess-Quémard, director executiv al Ubisoft Worldwide Studios.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.