Black Mirror sezonul 4 se va lansa in data de 29 decembrie, a anunțat Netflix. Vestea vine pe spatele unei campanii de marketing de o săptămână, care a oferit fanilor “remorci” de teaser pentru toate cele șase episoade noi – în primul rând scrisă de creatorul Charlie Brooker însuși – fără să menționeze când se va întoarce seria. Ei bine, acum știm. Aceasta confirmare a venit la scort timp dupa ce noul sezon din House of Cards a fost confirmat de catre Netflix.

Acesta este al doilea sezon pe Netflix ca urmare a achiziționării programului de către companie în 2015, care a rămas un hit cult în timpul anilor pe canalul britanic Channel 4. Mișcarea Black Mirror către Netflix ia dat acces la un buget mai mare, rezultând șase noi episoade anul trecut, aproape dublând numărul de șapte din cele două sezoane și un special de Crăciun.

Serialul sci-fi din antologie se întoarce acum cu un nou lot de șase episoade din ultima vineri din 2017, care introduc mai multe tehnologii apropiate viitoare și abordează subiecte cum ar fi aplicațiile de dating, supravegherea părinților, confidențialitatea, conștiința virtuală și roboții.

Black Mirror sezonul 4
Primul episod al noului sezon Black Mirror este numit “crocodil”. Este vorba de un dispozitiv nou care vă poate accesa memoria, impresiile brute ale evenimentelor pe care le aveți. Filmul “Crocodile” a fost regizat de John Hillcoat (Triple Nine, Lawless), Andrea Riseborough (Birdman, Bloodline), Kiran Sonia Sawar (Murdered by Father) și Andrew Gower (Outlander).

Actrita populara Jodie Foster merge in spatele camerei pentru al doilea episod din Black Mirror sezonul 4, “Arkangel”. Ea descrie relația dintre mamă și fiică de mai mulți ani, inclusiv un implant care îi permite foștilor să țină evidența acestora din urmă. “Arkangel” îl vede pe Rosemarie Dewitt (La La Land, Mad Men), Brenna Harding și Owen Teague (Bloodline).

Cel de-al treilea episod din Black Mirror, sezonul 4, “Hang the DJ”, este centrat pe un nou sistem de dating, care descrie o serie de relații pentru a găsi potrivirea perfectă. Există o răsucire a mașinii de învățare a episodului, care îl regizează pe Georgina Campbell (Flori, Broadchurch), Joe Cole (Peaky Blinders, Green Room) și George Blagden (Versailles, Vikings) și a fost regizat de Tim Van Patten (The Sopranos, Urzeala tronurilor).

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.