De la lansarea smartphone-ului chinezesc Xiaomi Mi Note 2, exista doar doua variante de culori disponibile, si anume ”Bright Black” si ”Glacier Silver” lansate recent pe 6 martie.

In comparatie cu culoarea ”Bright Black” care este un negru stralucitor, Glacier Silver are o nuanta usor mai deschisa, impreuna cu margini de argint. Cu toate acestea, cele doua variante de culoare sunt pe gustul multor barbati. Prin urmare, a venit timpul ca Xiaomi Mi Note 2 sa inceapa sa se alature si publicului feminin. De aceea, Xiaomi va lansa o noua culoare numita ”Cherry Pink”, care promite sa atraga multe doamne si domnisoare.

Recent, pe Weibo, @ Zheng Shaoyou Janice a incarcat o imagine ce arata o varianta de culoare roz a smartphone-ului Xiaomi Mi Note 2, pe care o puteti vedea mai jos. Inca nu se stie cand aceasta varianta de culoare va fi disponibila in China sau daca isi va face aparitia pe alte piete.

De asemenea, este posibil ca varianta de culoare de mai sus sa fie una fake, existand posibilitatea ca acesta sa aibe un spate fals care este facut sa arate ca Xiaomi Mi Note 2. Este imposibil de spus daca este real numai din aceasta fotografie, iar aceasta imagine este tot ce primim acum, deci, nu va faceti mari sperante.

In general culoarea cea mai indragita este negru in ceea ce priveste smartphone-urile, dar culoarea roz este inca castigatoare in randul doamnelor.

In ceea ce priveste configuratia, nimic nu sa schimbat. Avem inca un ecran curbat de 5.7 inch, 4GB de RAM si memorie interna de 64GB, Ca procesor avem un Snapdragon 821, o camera frontala de 8MP si una pe partea din spate de 23MP. Bateria este destul de generoasa avand 4070mAh. Pretul terminalului este de 2799 de yuani (aproximativ 405$).

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.