ERGONOMIE, ELEGANȚĂ ȘI VIZUALIZARE COMPLETĂ

Allview lanseaza seria V4 Viper si prezinta doua noi modele de smartphone. Seria Allview V4 Viper Ergonomie, eleganță și vizualizare completă.

Allview lansează seria V4 Viper care include două terminale compacte, descrise prin ergonomie și experiență de vizualizare extinsă.

V4 Viper deschide seria și va fi urmat, în octombrie, de V4 Viper Pro. Ambele terminale utilizează soluția “water drop” pentru inserarea camerei frontale în display pe o suprafață minimă, lăsând aproape integral suprafața ecranului la dispoziția utilizatorului. V4 Viper oferă vizualizare superioară, performanțe sporite, ergonomie și eleganță.

Design cu stil
Subțire, îngust, cu străluciri vibrante, V4 Viper este un device subtil, în trend, care, datorită formei speciale și fineții date de colțurile rotunjite, oferă o experiență plăcută la atingere și ergonomia dorită.

Cu rate de contrast superioare și culori intense, display-ul de 5,7” include un mod inedit de integrare a camerei frontale, de tip water drop, care oferă o zonă de interacțiune vizuală completă.
AI pentru optimizare și fotografii memorabile

Datorită sistemului de operare Android™ 9.0 Pie™ și a procesorului Helio A22 cu AI integrat, interacțiunea utilizatorului cu telefonul va fi optimizată, iar toate procesele vor fi aliniate la obiceiurile de utilizare, optimizând consumul de energie.

Inteligența Artificială intervine în realizarea unor fotografii de invidiat și pentru a da viață celor mai frumoase amintiri cu camera principală de 8MP. Telefonul ajustează parametrii camerei foto la valorile optime, în funcție de locul, lumina și obiectele sau personajele prezente în fotografie. Camera secundară este prevazută cu funcții de înfrumusețare și adăugare efecte amuzante pentru selfie-uri creative.

Ușurință în utilizare și securitate sporită
V4 Viper permite interacțiunea prin smart gesture pentru accesul rapid în aplicațiile favorite sau pentru deblocarea device-ului. Terminalul dispune de deblocare facială și de fast fingerprint unlock, toate informațiile utilizatorului fiind păstrate în siguranță.

System manager avansat
System manager-ul terminalului include funcții smart, precum power manager, memory clean, app autoboot, auto clean, care optimizează performanțele telefonului, reducând simultan consumul de energie și extinzând autonomia device-ului.

Toate detaliile despre V4 Viper, le găsiți pe: https://l.profitshare.ro/l/6957791

Lasa un comentariu

One Response

  1. youzizz

    Alaturi de seria 6000, in care se regasesc televizorele Allview cu Google Assistant, cu magazin de aplica?ii-Play Market, control al casei inteligente ?i Chrome Cast inclus, ?i de seria 5000, care include televizoare cu design clasic, Allview prezinta seria 5500, televizoare smart, cu un design foarte atragator ?i pre? accesibil.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.