Motorola a lansat la Motorola One Zoom la IFA Berlin 2019

Motorola lansează Motorola One Zoom, un smarphone care îndeplinește nevoile oricărui utilizator, indiferent de cerință și perspectivă. Cu un design inovator din sticlă cu aspect satinat în culori atrăgătoare, Motorola One Zoom beneficiază de o tehnologie impresionantă integrată în sistemul de patru camere, care surprinde momentele din viața fiecărui utilizator exact așa cum sunt.

Motorola One Zoom imortalizează lumea din jur în imagini de înaltă precizie, în culori vii și cu o claritate uluitoare, chiar și în lumină slabă. Dotat cu un senzor de cameră de 48 megapxeli1, cu tehnologia Quad Pixel, Dual OIS (Optical Image Stabilization), software pentru vedere nocturnă, cu lentile telephoto dedicate de 8 mega pixeli și altele cu un unghi ultra-wide de 16 mega pixeli și beneficiind de capabilități AI, Motorola One Zoom redefinește capabilitățile de fotografiere pentru această gamă de telefoane inteligente.

Iata cele mai importante features ale noului telefon lansat de Motorola:

Senzor de 48MP cu OIS.

Surprinde fotografii clare, luminoase în orice lumină și redu orice încețoșare nedorită din cauza mâinilor tremurânde, datorită OIS.

Zoom optic de Înaltă Rezoluție și unghi ultra larg.Măriți fără a pierde calitatea imaginii și încadrați de 4x mai mult în cadru pentru un scenariu ce taie răsuflarea. Cameră frontală de 25 MPFaceți selfie-uri clare chiar și într-o luminozitate mai puțin perfectă cu tehnologia Quad Pixel.
Autonomie a bateriei de până la 2 zile.Puteți ajunge până la 2 zile cu o singură încărcare cu o baterie de 4000 mAh. Afișaj OLED de 6.4″ cu senzor de amprente digital.Adu la viață fotografii și filme cu un afișaj vivace ce eliberează instantaneu cu un cititor de amprentă digitală ce apare numai când vă este necesar. Platformă mobilă Qualcomm Snapdragon™Un procesor puternic conduce la capacități excepționale de gaming, caracteristici incredibile ale camerei, inteligență AI și performanță fină.

Camera ideală pentru orice situație
Sistemul de patru camere, oferă flexibilitatea optimă în surprinderea unui portret profesionist al celui mai bun prieten, fotografierea trupei preferate, cu claritate, chiar din cel mai îndepărtat rând de la un concert sau pentru poze de tip panoramă din vârful muntelui.

Datorită senzorului principal de 48 megapixeli și tehnologiei Quad Pixel, Motorola One Zoom asigură o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună, pentru ca utilizatorul să se bucure de poze mai precise și mai luminoase, indiferent de condiții. De asemenea, telefonul este dotat cu OIS, tehnologie care menține stabilitatea lentilelor pentru ca instantaneele să fie clare, gata de postat. Modul Night Vison folosește tehnologia de software unică de la Motorola pentru a crea imagini nocturne intense, fără granulații, în culori vii și de o claritate uluitoare.

Camera telephoto de 8 mega pixeli a lui Motorola One Zoom oferă o focalizare optică de 3 ori mai mare (10x hybrid Zoom), care permite captarea detaliilor de la distanță, păstrând calitatea imaginii care se pierde, în mod normal, cu un Zoom digital. Funcția OIS – Optical Image Stabilization – ajută ca fotografiile focalizate total să rămână clare și fără pete de estompare.

Lumea în detaliu
Cele mai bune momente au nevoie de o perspectivă impresionantă. Lentilele ultra-wide cu unghi de 117º captează de patru ori mai mult2 în cadru, astfel încât pozele în format peisaj sunt uimitoare, gata de primit aprecierile tuturor.

Portrete perfecte de fiecare dată

Camera de adâncime de 5 mega pixeli funcționează împreună cu camera principală pentru a estompa automat fundalul. Ulterior, intensitatea estompării din fundal se poate modifica, pentru ca poza să fie perfectă.

Poze perfecte indiferent de lumină
Camera de 25 de mega pixeli pentru selfie, integrată în smartphone-ul motorola one zoom, este completată de tehnologia Quad Pixel pentru a livra o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună. Fie că e zi sau noapte, spațiu închis sau în aer liber, utilizatorul se poate baza pe telefon pentru a imortaliza selfie-uri grozave de fiecare dată.

Se încarcă rapid, durează mai mult
Bateria de 4000 mAh a telefonului motorola one zoom susține o utilizare timp de două zile cu o singură încărcare. Când e nevoie de încărcare, funcția TurboPowerTM oferă în câteva minute energie pentru câteva ore de utilizare.

Experiența ecranului strălucitor OLED
Cu un ecran OLED de 6.4-inch Max Vision, motorola one zoom aduce la viață filmele, jocurile și fotografiile, chiar în mâinile fiecărui utilizator. Întinzându-se de la o margine la cealaltă, ecranul este aproape fără cadru și livrează culori vibrante și detalii precise Full HD (1080p) pentru o experiență de vizionare incredibilă.

Suprafață netedă rezistentă la pete
Cu o carcasă din sticlă cu margini rotunjite, motorola one zoom este un dispozitiv confortabil și la fel de plăcut la vedere, fiind disponibil în 3 opțiuni de culori cu model gradient, extrem de atrăgătoare: Electric Gray, Cosmic Purple și Brushed Bronze. Sticla satinată 3D elegantă, de pe carcasa din spate, elimină aproape orice urmă de amprente și pete, în vreme ce design-ul care respinge apa protejează telefonul de picături și lichide vărsate. Logo-ul Motorola emblematic de pe spatele dispozitivului este dublat în premieră de funcția LED de notificare, luminându-se atunci când sunt primite mesaje, apeluri sau alte notificări.

Deblocare sub ecran
Ecranul integrează și un cititor de amprente inteligent care apare doar când este nevoie, dispărând ușor odată cu deblocarea dispozitivul. Senzorul de citire a amprentelor este dotat cu un algoritm de învățare automată și continuă, astfel că devine mai rapid și mai precis cu fiecare utilizare. Telefonul beneficiază și de funcția Face Unlock.

Prețuri și disponibilitate
Noul motorola one zoom va fi disponibil începând cu 1 octombrie în România, la un preț de 1,999 ron.

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.