Producătorii telefonului Essentail, au anunțat vineri lansarea noii variante de smartphone – Halo Gray. La începutul acestei săptămâni, telefonul Essential a primit trei variante de culoare noi – Copper Black, Ocean Depths și Stellar Grey. În timp ce varianta Halo Grey arată foarte asemănător cu Stellar, există o mare diferență între telefoane. Cea mai nouă variantă Halo Grey vine cu ajutorul asistentului virtual Alexa al lui Amazon, încorporat, și costă mai puțin.

“În cazul în care trei noi culori de telefon Essential nu au fost suficiente, astăzi dezvăluim Halo Gray, primul telefon Essential care vine cu Alexa încorporat. Halo Gray este disponibil pentru pre-comandă exclusiv de la Amazon începând de astăzi,” a anuntat compania pe Twitter.

După cum este detaliat de Essential, noua variantă Halo Gray este acum disponibilă pentru precomenzi pe Amazon.com și va intra în vânzare începând cu 21 februarie. În timp ce noile variante de culoare – Copper Black, Ocean Depths și Stellar Gray – costă fiecare 599 $ , iar noua versiune Halo Grey cu Amazon Alexa încorporată este vândută la doar 449.99 dolari. Variantele mai vechi de culoare, Black Moon și White Pure, costă 499 dolari pe site-ul Essential Products, dar Amazon le-a enumerat la 449.99 dolari.

Toate cele 6 variante de culoare ale telefonului esențial PH-1 sunt deblocate și au specificații identice. Essential a vândut mai puțin de 90.000 de unități de telefon de debut în primele șase luni de la lansare, a anunțat IDC la începutul acestei luni.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.