Cea mai populara aplicatie de mesagerie a atins, inca o data, un obiectiv. Compania a anuntat ca 1 miliard de utilizatori activi le folosesc serviciul zilnic. Aceasta este o crestere uluitoare, daca ne amintim ca anul trecut, WhatsApp avea 1 miliard de utilizatori activi pe luna. De asemenea, clona Snapchat Stories – WhatsApp Status – este folosita zilnic, de mai mult de 250 de milioane de utilizatori, ceea ce este mult mai mult decat Snapchat Stories are pana in momentul actual.

Intr-o postare pe blog, compania detinuta de Facebook, a anuntat acest obiectiv indeplinit. Tot pe blog, compania WhatsApp a confirmat ca baza ulilizatorilor activi lunar a crescut pana la 1.3 miliarde de utilizatori. In plus, 55 de miliarde de mesaje sunt trimise zilnic in 60 de limbi diferite, 1 miliard de videoclipuri sunt, acum, trimise zilnic si de asemenea, 4.5 miliarde de fotografii sunt trimise zilnic.

Sa ne amintim ca, in anul 2014, cand compania Facebook a cumparat aceasta aplicatie, WhatsApp a avut 450 de milioane de utilizatori lunar. La acel moment, utilizatorii zilnici ai aplicatiei erau in numar de 350 milioane. Facebook a cumparat aplicatia WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari in 2014.

WhatsApp Status, s-a lansat anul acesta putin mai devreme, iar in doar 6 luni aceasta tehnologie de la WhatsApp a ajuns sa aiba 250 de milioane de utilizatori activi zilnic, in comparatie cu Snapchat care are 166 de milioane de utilizatori zilnic. Instagram Stories, inca o clona a Snapchat Stories, a ajuns sa fie folosita de 250 de milioane de utilizatori zilnic.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a spus ca, Facebook are in prezent 2 miliarde de utilizatori si 1.3 milioane de utilizatori care folosesc aceasta aplicatie zilnic. In rezultatele trimestriale, Zuckerberg a mai anuntat ca Facebook are 100 de milioane de utilizatori care sunt intrati intr-un grup si 2 miliarde de mesaje intr-e persoane si afaceri sunt trimise in fiecare luna. In timp ce statisticile Facebook sunt remarcabile, ceea ce este cu adevarat interesant este cresterea aplicatiei WhatsApp intr-un timp atat de scurt.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts