Cea mai populara aplicatie de mesagerie a atins, inca o data, un obiectiv. Compania a anuntat ca 1 miliard de utilizatori activi le folosesc serviciul zilnic. Aceasta este o crestere uluitoare, daca ne amintim ca anul trecut, WhatsApp avea 1 miliard de utilizatori activi pe luna. De asemenea, clona Snapchat Stories – WhatsApp Status – este folosita zilnic, de mai mult de 250 de milioane de utilizatori, ceea ce este mult mai mult decat Snapchat Stories are pana in momentul actual.

Intr-o postare pe blog, compania detinuta de Facebook, a anuntat acest obiectiv indeplinit. Tot pe blog, compania WhatsApp a confirmat ca baza ulilizatorilor activi lunar a crescut pana la 1.3 miliarde de utilizatori. In plus, 55 de miliarde de mesaje sunt trimise zilnic in 60 de limbi diferite, 1 miliard de videoclipuri sunt, acum, trimise zilnic si de asemenea, 4.5 miliarde de fotografii sunt trimise zilnic.

Sa ne amintim ca, in anul 2014, cand compania Facebook a cumparat aceasta aplicatie, WhatsApp a avut 450 de milioane de utilizatori lunar. La acel moment, utilizatorii zilnici ai aplicatiei erau in numar de 350 milioane. Facebook a cumparat aplicatia WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari in 2014.

WhatsApp Status, s-a lansat anul acesta putin mai devreme, iar in doar 6 luni aceasta tehnologie de la WhatsApp a ajuns sa aiba 250 de milioane de utilizatori activi zilnic, in comparatie cu Snapchat care are 166 de milioane de utilizatori zilnic. Instagram Stories, inca o clona a Snapchat Stories, a ajuns sa fie folosita de 250 de milioane de utilizatori zilnic.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a spus ca, Facebook are in prezent 2 miliarde de utilizatori si 1.3 milioane de utilizatori care folosesc aceasta aplicatie zilnic. In rezultatele trimestriale, Zuckerberg a mai anuntat ca Facebook are 100 de milioane de utilizatori care sunt intrati intr-un grup si 2 miliarde de mesaje intr-e persoane si afaceri sunt trimise in fiecare luna. In timp ce statisticile Facebook sunt remarcabile, ceea ce este cu adevarat interesant este cresterea aplicatiei WhatsApp intr-un timp atat de scurt.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.