Cea mai populara aplicatie de mesagerie a atins, inca o data, un obiectiv. Compania a anuntat ca 1 miliard de utilizatori activi le folosesc serviciul zilnic. Aceasta este o crestere uluitoare, daca ne amintim ca anul trecut, WhatsApp avea 1 miliard de utilizatori activi pe luna. De asemenea, clona Snapchat Stories – WhatsApp Status – este folosita zilnic, de mai mult de 250 de milioane de utilizatori, ceea ce este mult mai mult decat Snapchat Stories are pana in momentul actual.

Intr-o postare pe blog, compania detinuta de Facebook, a anuntat acest obiectiv indeplinit. Tot pe blog, compania WhatsApp a confirmat ca baza ulilizatorilor activi lunar a crescut pana la 1.3 miliarde de utilizatori. In plus, 55 de miliarde de mesaje sunt trimise zilnic in 60 de limbi diferite, 1 miliard de videoclipuri sunt, acum, trimise zilnic si de asemenea, 4.5 miliarde de fotografii sunt trimise zilnic.

Sa ne amintim ca, in anul 2014, cand compania Facebook a cumparat aceasta aplicatie, WhatsApp a avut 450 de milioane de utilizatori lunar. La acel moment, utilizatorii zilnici ai aplicatiei erau in numar de 350 milioane. Facebook a cumparat aplicatia WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari in 2014.

WhatsApp Status, s-a lansat anul acesta putin mai devreme, iar in doar 6 luni aceasta tehnologie de la WhatsApp a ajuns sa aiba 250 de milioane de utilizatori activi zilnic, in comparatie cu Snapchat care are 166 de milioane de utilizatori zilnic. Instagram Stories, inca o clona a Snapchat Stories, a ajuns sa fie folosita de 250 de milioane de utilizatori zilnic.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a spus ca, Facebook are in prezent 2 miliarde de utilizatori si 1.3 milioane de utilizatori care folosesc aceasta aplicatie zilnic. In rezultatele trimestriale, Zuckerberg a mai anuntat ca Facebook are 100 de milioane de utilizatori care sunt intrati intr-un grup si 2 miliarde de mesaje intr-e persoane si afaceri sunt trimise in fiecare luna. In timp ce statisticile Facebook sunt remarcabile, ceea ce este cu adevarat interesant este cresterea aplicatiei WhatsApp intr-un timp atat de scurt.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.