Compania chineza producatoare de smartphone-uri, Vivo, este pe cale sa lanseze, probabil, cel mai tare telefon produs de acestia. Prin toata aceasta introducere, ma refer la smartphone-ul Vivo V7+, care va fi lansat curand in India, iar dupa aceea, in intreaga lume. Aceasta isi va face aparitia pe 7 Septembrie in Mumbai, unde de asemenea vor fi prezentate si specificatiile si pretul acestuia.

Vivo V7+ va fi un nou smartphone adaugat in seria “V” a celor de la Vivo. Cu ajutorul noului telefon,acestia vor sa isi mareasca gama de produse pe piata din Inida. Pana acum nu se stie aproape nimic despre Vivo V7+. Display-ul acestuia este unul de tip bezel-less. Telefonul va fi acoperit aproape in totalitate de ecranul acestuia. Vivo V7+ are in partea de sus si de jos, doua bare. Acestea sunt pentru camera fronatala si probabil pentru anumiti senzori. Senzorul de aprenta o sa fie pe spatele telefonului, probabil.

Vivo V7+

In imaginea de mai sus este un inficiu in care spune: “Redefineste experienta cu revolutionara camera selfie”. Acesta ar fi un pont cum ca noul Vivo V7+ va avea camera frontala dedicata pentru selfie-uri. Speram ca la lansare, acest telefon sa ofere o noua experienta in ceea ce privesc selfie-urile.

Cei de la Vivo au lansat recent in India inca un telefon dedicat selfie-urilor. Este vorba despre Vivo V5s care este pus in vanzare de la pretul de 1.157 RON. Acest telefon are o camera de 20 MP cu lumina “Moonlight Glow” si cu un unghi de vizualizare f/2.0. De asemenea Vivo V5s are si FaceBeauty 6.0. Daca erati curiosi ce rezolutie are camera principala, aflati ca aceasta are 13 MP si un dual-flash.

Daca tot am adus vorba despre Vivo V5s, acesta are slot dual-SIM si ca sistem de operare are Android 6.0 Marshmallow. Are senzor de amprenta pe butonul HOME si un ecran IPS de 5.5 Inch HD ( 720×1280 pixeli ). Vivo V5s are un display 2.5D cu sticla curbata si cu protectie Gorilla Glass. Telefonul are un procesor Octa-Core MediaTek MT6750 SoC de 1.5 Ghz impreuna cu 4GB de RAM. Memoria interna a acestuia este de 64GB la care se mai poate adauca un cardSD de 256GB. Bateria acestuia are o capacitate de 3000 mAh. Cantrreste 154 grame si masoara 153.8×75.5×7.55mm.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.