Luna trecuta au fost dezvaluite specificatiile pentru Xiaomi Redmi Note 5, iar acum se pare ca specificatiile pentru noua varianta Redmi Note 5A, au iesit la suprafata pe internet. Aceasta noua varianta a lui Xiaomi Redmi Note 5, se spune ca va incepe de la un pret de 999 CNY, mai exact 585 LEI Romanesti. Xiaomi Redmi Note 5A va fi disponibil la vanzare, incepant cu data de 21 August.

Specificatiile lui Xiaomi Redmi Note 5A

Trecand peste introducere, specificatiile lui Xiaomi Redmi Note 5A sunt urmatoarele:

  • Display de 5.5 Inch, FullHD, cu o rezolutie de 1080×1920 pixeli
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 425 SoC
  • 2 GB memorie RAM
  • 16 GB memorie interna

Este de asteptat ca varianta Redmi Note 5A sa suporte un display de dimensiuni similare, dar putin mai dens.

Xiaomi Redmi 5A

Camera si informatii aditionale

In alti termeni, Xiaomi Redmi Note 5A o sa vina cu o camera principala de 13 MP si cu o camera secundara de 5MP. Camera secundara se spune ca este facuta mai mult pentru selfie-uri, dar sa nu ne grabim sa tragem concluzii pripite. Noul telefon se asteapta sa vina cu Android 7.1.1 Nougat direct din cutie. Xiaomi Redmi Note 5A se asteapta sa vina cu o baterie de 3080 mAh. Redmi Note 5A are o greutate de 150 de grame si dimensiunile de 153×76.2×7.59mm.

Un raport GSMArena spune ca sunt si variante de varf ale smartphone-ului pe care compania le ofera. Variantele MDE6S si MDT6S, se spun ca o sa fie alimentate de catre un procesor Qualcomm Snapdragon 625 SoC. Ambele variante ale lui Xiaomi Redmi Note 5A se spun ca o  sa aiba un ecran de 5.5 Inch FullHD si un senzor de amprenta care se va afla pe spate. Aceste variante ale telefonului se spun ca o  sa aiba memorii de 3 GB respectiv 4 GB de RAM.

Acestea sunt doar cateva informatii dezvaluite pe internet de catre anumiti utilizatori, iar unele dintr-e ele s-ar putea sa nu fie corecte.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.