Vânzări record pentru moto g60 în România, în ziua lansării locale – peste 1000 de dispozitive achiziționate în 24 de ore!

Motorola a vândut peste 1000 de dispozitive moto g60 în ziua lansării în România, anunțând o cifră record de vânzări pentru un singur produs, în urma unei campanii desfășurată împreună cu Altex.

În cadrul campaniei, vouchere în valoare de 500 de lei au fost anunțate ca fiind disponibile, în perioada 21 septembrie – 10 octombrie, pe www.altex.ro, celor ce își doresc să comande produsul exclusiv în data de 13 octombrie. Voucherele au fost epuizate și suprascrise, iar în ziua lansării, peste 1000 de clienți au ales să utilizeze acest voucher pentru a comanda moto g60 în prima zi a disponibilității produsului în România.

moto g60 trece cu ușurință ca favorit în categorie din punct de vedere al raportului preț- calitate, fiind disponibil începând de astăzi pe piața locală la prețul recomandat de 1399 lei.

În plus, din punct de vedere al specificațiilor tehnice, moto g60 oferă o experiență de utilizare deosebită, dispozitivul fiind echipat cu o cameră de 108 MP și o baterie de 6000mAh. Telefonul este  ideal pentru creatorii de conținut, dar și pentru pasionații de gaming, care se bucură de o rată de refresh a ecranului de 120 Hz, dar și de performanțele impresionate pe care le oferă procesorul de mare viteză Qualcomm Snapdragon 732G Mobile Platform.

moto g60 pune la dispoziția utilizatorilor un sistem de camere de 108 MP1: una dintre acestea este asociată cu noua tehnologie Ultra Pixel, cu un senzor care este de 9 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, utilizatorii își pot dezvolta creativitatea, folosindu-se de obiectivul ultra-wide de 118 grade care le permite să surprindă de 4 ori mai multe detalii într- cadru. O altă funcție importantă a camerei este obiectivul Macro Vision care aduce utilizatorii de 4 ori mai aproape de subiect, spre deosebire de un obiectiv obișnuit. De asemenea, fotografiile de zi cu zi pot fi transformate în portrete cu aspect profesional cu ajutorul senzorului de adâncime, iar funcțiile noi ale camerei vin să dubleze experiența fotografierii. Spre exemplu, modul Dual Capture, care facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp, astfel încât atât utilizatorul, dar și subiectul, să poată fi surprinși în cadru simultan.

Timpul prelungit petrecut pe telefon nu va reprezenta niciodată o problemă datorită bateriei masive de 6000 mAh a lui moto g60. Fie că vorbim despre munca de zi cu zi, cele 54 de ore de autonomie nu vor fi un impediment în desfășurarea activităților preferate. În plus, pentru cei care nu au timp există funcția TurboPower™ 20 care oferă ore de energie în doar câteva minute de încărcare.

Procesorul Snapdragon™ 732G redă elementele grafice incredibil de rapid și alimentează sistemul de camere de înaltă rezoluție, astfel încât jocurile să arate mult mai realist, iar fotografiile să fie mai clare ca niciodată. Împreună cu cei 6 GB RAM, utilizatorii pot naviga cu ușurință printre aplicații într-o clipă. Toată această viteză este gestionată cu o eficiență energetică remarcabilă, care nu va necesita încărcarea telefonului mai des.

Cu moto g60, conținutul preferat prinde viață pe un superb ecran de 6,8″ Max Vision FHD+. Culorile, luminozitatea și contrastul sunt acum îmbunătățite prin compatibilitatea HDR10. În plus, moto g60 are o rată de refresh de 120 Hz5, motiv pentru care este de două ori mai fluid decât smartphone-urile obișnuite și nu există niciun decalaj care să intervină între paginile web, jocuri sau vizionarea filmelor și a serialelor.În conformitate cu misiunea sa de a democratiza accesul la tehnologie și de a oferi constant inovații semnificative, Motorola s-a concentrat pe o serie de specificații incredibile pentru noul moto g60. Sistemul de camere de 108 MP, o premieră pentru familia moto g, bateria enormă de 6.000 mAh și rata de refresh a ecranului de 120 Hz, toate aceste specificații tehnice încurajează utilizatorii să fie creativi și să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț pentru un telefon.

Preț și disponibilitate

moto g60 este disponibil de astăzi în România, la prețul recomandat de 1,399 lei.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.