OnePlus 7 Pro primeste un nou update software si aduce cel mai recent patch de securitate pentru Android din august 2019. Acest update de securitate apare chiar inainte ca patch-ul sa fie livrat pe dispozitivele Google Pixel.

Se stie ca OnePlus este punctual cu update-urile sale, iar aceasta disponibilitate rapida a patch-ului de securitate la inceputul lunii august este o dovada a promisiunii sale de asistenta software. Cel mai recent update pentru OnePlus 7 Pro aduce, de asemenea, o luminozitate adaptiva optimizata, o serie de bug-fixuri si imbunatatiri ale performantei.Utilizatorii OnePlus 7 Pro primesc acum update-ul la OxygenOS 9.5.11, iar compania spune ca il livreaza in mod separat. Acest lucru inseamna ca doar cativa utilizatori il vor primi astazi, in timp ce ceilalti il vor primi odata ce compania este sigura ca nu exista buguri sau sau alte erori in aceast update.

In ceea ce priveste schimbarile, dupa cum am mentionat, update-ul la OxygenOS 9.5.11 aduce luminozitate adaptiva optimizata, sensibilitate optimizata a atingerii ecranului in timpul jocurilor, optimizarea atingerilor accidentale si a barii de notificari in timpul apelurilor si optimizarea serviciilor Google Mobile actualizate pana in iunie 2019. Update-ul aduce, de asemenea, bug-fix-uri si imbunatatiri de performanta.

Daca nu ati primit notificarea de actualizare, puteti incerca sa o cautati manual in meniul Setari pentru a vedea daca ati primit-o sau nu. Cel mai bine este sa instalati update-ul printr-o conexiune Wi-Fi buna si in timp ce telefonul este la incarcat.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.