Samsung Galaxy Note 8 a început să primească actualizarea Android 8.0 Oreo. Compania sud-coreeană nu a confirmat încă lansarea, totuși, utilizatorii raportează că actualizarea a început în Franța. De asemenea, se spune că nu este o actualizare beta, ci o versiune stabilă. Pentru a reaminti, un site web, Samsung Turcia, a anunțat săptămâna trecută că Galaxy Nota 8 va începe să primească actualizarea Android 8.0 Oreo din 30 martie – se pare că lansarea a început ușor înainte sau compania a început lansarea cu un număr limitat de utilizatori.

Actualizarea Oreo pentru Note 8 conține actualizarea de securitate Android, SamMobile actualizează, de asemenea, interfața utilizator personalizată, cu Samsung Experience 9.0, care transporta versiunea firmware N950FXXU3CRC1.

Văzând că Android 8.0 Oreo a fost lansat în luna august a anului trecut și că primul Android P Developer Preview a fost pus la dispoziție la începutul acestei luni, Samsung este cu siguranță târziu la petrecere atunci când vine vorba de actualizarea smartphone-urilor sale emblematice. Celelalte serii de smartphone-uri ale gigantului de consum, alcătuite din Galaxy S8 și Galaxy S8 +, au început să primească actualizarea la începutul lunii februarie, iar lansarea a fost întreruptă din cauza unor probleme de “reîncărcare neașteptată” înainte de a fi reluată la sfârșitul lunii februarie.

Așa cum am menționat, planurile companiei de a lansa actualizări Android 8.0 Oreo pentru alte serii și navele pilot emblematice mai vechi au fost recent descoperite pe un site Samsung, iar detaliile următoarelor smartphone-uri în linie pentru a primi actualizarea vor fi Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Actualizarea pentru aceste smartphone-uri va începe pe 13 aprilie, conform site-ului. Samsung Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017) și Galaxy A3 (2017) vor primi actualizarea Android Oreo din 25 mai, adaugă site-ul.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.