Mi TV este prima linie de produse majore Xiaomi în afara gamei de smartphone-uri. Noul televizor Mi LED TV 4 (alias Mi TV 4), care vine doar in varianta de 55 de inch, a fost disponibil pentru cumparare mai joi, dar a iesit din actiuni destul de curand dupa ce vanzarea a inceput. Următoarea vânzare a lui Mi TV 4 va fi programată pentru marți, 27 februarie. Modelul de televizor cu ecran mare Xiaomi va fi disponibil pentru al achiziționa de la magazinele Mi.com, Flipkart și Mi Home offline. Noul Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro, lansate alături de televizor, vor intra în vânzare o zi mai târziu.

Mi TV 4 prețul acestuia
Prețul TV Mi 4 este de 500 de euro, ceea ce îl face cel mai scump produs Xiaomi lansat în India până în prezent. În ceea ce privește ofertele de lansare, cumpărătorii TV Xiaomi Mi LED 4 primesc abonamente gratuite pe 3 luni pentru Sony Liv și Hungama Play, cablurile Mi IR sunt primite gratis. Mi Remote cu 11 butoane, care este asociat cu televizorul, poate fi folosit pentru a controla un set-top box, în afară de televizorul propriu-zis, utilizând cablul Mi IR.

Mi TV 4 specificații, caracteristici
Modelul Mi LED TV 4 vine cu un panou de afișare cu LED-uri de 55 de inci, deși în China, Xiaomi l-au lansat și în variante de 49-inch și 65-inch. Televizorul suportă rezoluția de 4K (3840×2160 pixeli) și HDR și măsoară doar 4,9 mm în grosimea totală. În special, panoul oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade și are un timp de răspuns de 8 ms.

În ceea ce privește conectivitatea, Xiaomi Mi TV 4 include trei porturi HDMI 2.0, două porturi USB (un port USB 3.0 și un port USB 2.0), un port Ethernet, un port S / PDIF, conexiune dual-band (2.4GHz și 5GHz) Fi 802.11ac și Bluetooth 4.0.

Xiaomi promite peste 500.000 de ore de conținut, dintre care 80% vor fi libere.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.