Fujifilm a lansat cea mai recentă cameră din seria X numită X-H1. Camera X-H1, concepută în mod ideal pentru fotografii și fotografi profesioniști, vine cu o stabilizare a imaginii în cinci axe în interiorul corpului. Fujifilm anunțase camera săptămâna trecută, unde și-a dezvăluit intențiile de a o vinde în Statele Unite. Cu toate acestea, acum X-H1 va fi disponibila și prețurile încep de la 1883 euro.

În timp ce mai multe camere Fujifilm au ajuns pe piața indiană de-a lungul anilor, cele mai recente lansări includ Fujifilm X-E3 și Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera. Cu toate acestea, X-H1 este chiar în partea de sus a topului în camerele emblematice ale seriei X, ale companiei. Este prima cameră Fujifilm din serie care primeste stabilizarea imaginii în interiorul corpului (5 axe), un nou mod de reducere a flicker-ului și capacitatea de filmare DCI 4K.

În ceea ce privesc specificațiile, Fujifilm X-H1 are un senzor APS-C de 24,3 megapixeli cu procesorul de imagine X-Processor Pro. Dispune de un ecran touchscreen cu înclinare de 3 inci, cu o rezoluție de 1,04 milioane de puncte și un panou de afișare mai mic de 1,28 inci pe partea de sus. Dispune de sloturi pentru carduri SD, gama ISO nativă de 200 până la 12800, fotografiere maximă de până la 14 cadre pe secundă. Avre opțiuni de conectivitate precum Wi-Fi și Bluetooth 4.0 pentru controlul camerei printr-o aplicație smartphone.

Camera X-H1 suportă DCI 4K cu 4096×2160 pixeli și gamă de culori Rec.2020 la un bitrate de 200Mbps, cu o viteză de înregistrare de 1080p la 120 fps, pentru înregistrarea imaginilor cu încetinitorul, o mufă de intrare pentru microfon și un microfon îmbunătățit încorporat. Este, de asemenea, prima cameră din seria X care include modul Eterna, pe care compania il susține că este un nou mod de simulare a filmului ideal pentru filmare.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.