Nokia X este încă de acord cu o confirmare oficială, dar a apărut recent în China, cu o dată de lansare programată pentru 27 aprilie. Și acum, două dintre modelele Nokia X cu zvonuri lungi au primit certificarea de la autoritatea wireless China Certification Compulsory (CCC) care indică o cotă de preț accesibilă. Listarea arată că ambele modele Nokia X vor veni cu un încărcător de 10W, care va avea o rată standard de încărcare de 5V / 2A.

Cotația CCC, așa cum a fost văzută de Nokiamob.net, sugerează că, cu încărcătorul 5V / 2A inclus, modelele Nokia X TA-1109 și TA-1099 nu vor suporta nici o tehnologie de încărcare rapidă. Aceasta contracarează speculațiile inițiale ale telefonului Nokia X fiind un nou smartphone de la HMD Global cu până la 6 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare la bord. De asemenea, modelele par a avea suport 4G LTE bazat pe standardul TD-LTE.

Detaliile, inclusiv specificațiile și calitatea de construire a telefonului Nokia X nu sunt dezvăluite de listarea CCC. Cu toate acestea, acum este sigur să spunem că Nokia X va debuta ca un nou dispozitiv low-end de la HMD Global. Cele două modele care au apărut pe site-ul CCC vor fi probabil variantele Snapdragon și MediaTek SoC ale viitorului Nokia X. Mai mult, ambele modele sunt susceptibile de versiunea 2018 a originalului Nokia X care a fost lansată în februarie 2014.

Originalul Nokia X avea suport dual-SIM și se va baza pe Android Open Source Project (AOSP) care corespunde Android 4.1 Jelly Bean. Telefonul are un afișaj IPS de 4 inch și este alimentat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1GHz.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.