Huawei a fost mai devreme de așteptat să aducă o lovitură mare la Mobile World Congress 2018 în Barcelona în această lună, dar zvonurile recente au sugerat că producătorul de telefoane chineze intenționează să dezvăluie următoarea sa serie – Huawei P20, P20 Lite și P20 Plus – la un eveniment la Paris, luna viitoare. Proiectele 3D proaspete au apărut online, care dezvăluie anumite elemente de design și specificații ale viitoarelor smartphone-uri. Ne putem aștepta ca modelul Huawei P20 Plus să fie dotat cu o baterie de 4000 mAh, o setare tripla verticală a camerei și un afișaj permanent.

Reputația tipser-ului OnLeaks a colaborat cu TigerMobiles pentru a dezvălui renderările 3D ale smartphone-urilor viitoare ale Huawei. Rendele evidențiază sugestiile anterioare că Huawei P20 și Huawei P20 Plus vor avea trei camere pe spate, cu configurație verticală. Pe de altă parte, modelul P20 Lite este prevăzut să aibă o configurație duală a camerei. În afară de aceasta, modelul P20 ar putea avea un ecran de 5,7 inci (aproximativ), în timp ce P20 Plus este de așteptat să obțină un afișaj mai mare, de aproape 6 inci. Renders, de asemenea, dezvăluie că întreaga gamă ar putea să nu pornească cu o mufă pentru căști de 3,5 mm. Toate cele trei telefoane sunt considerate a avea și camere dual selfie.

În plus, un raport al XDA Developers susține că Huawei P20 va primi o baterie de 3320mAh, iar P20 Plus ar putea obține una cu o capacitate de 4000mAh. De asemenea, notează că P20 Plus a fost văzut (prin amabilitatea FunkyHuawei) pentru a obține caracteristica Always On Display, văzută ultima dată pe Mate 10 Pro de la Huawei. Indiferent dacă acest lucru înseamnă că P20 Plus va primi un afișaj OLED, – cum ar fi Mate 10 Pro – este în prezent incert.

Lasa un comentariu

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.