iPhone 7 Rosu este cea mai recenta lansare Apple de anul acesta. Vezi cand poate fi livrat si cat costa

Incepand de astazi iPhone 7 si iPhone 7 Plus va putea fi cumparat si in varianta de culoare rosie. A fost lansat astazi si poate fi deja comandat de catre fanele Apple iPhone. Aceasta lansare nu este unu obisnuita avand la baza contributia Apple la programul de strangere de fonduri pentru combaterea virusului HIV si SIDA in zona sub-Sahariana a Africii. Aceasta este o editie speciala ce va aduce in prim plan iPhone 7 si 7 Plus in versiuni de 128 si 256GB ce vor porni la pretul de 749 dolari (3.164,82 Lei conform curs BNR din data de 21 Martie 2017).

Iata cum vor arata preturile pentru noile modele de iPhone 7 RED:
iPhone 7, 128GB – $749 (3164.82 lei)
iPhone 7, 256GB – $849 (3587.36 lei)
iPhone 7 Plus, 128GB – $869 (3671.87 lei)
iPhone 7 Plus, 256GB – $969 (4094.41 lei)

Curios este faptul ca Apple obisnuia sa lanseze produse care coincideau cu evenimente cu fast anuntate cu mult timp inainte. De data aceasta nu a mai fost asa, iar reprezentantii Apple au lansat produsul prin simpla listare a noului iPhone 7 Red direct pe site-ul oficial. Stirea a devenit eveniment odata cu descoperirea facuta de fanii Apple care au accesat astazi site-ul si care au raspandit vestea ca a aparut un iPhone de culoare rosie.

Cele doua versiuni iPhone 7 si iPhone 7 Plus de culoare rosie nu aduc nicio schimbare in ceea ce priveste partea interna, asa ca discutam doar despre o noua culoare fata carcasei in numele unei cauze noobile intr-o editie speciala. Asadar avem un iPhone nou care va beneficia de un spate in culoare rosie, cu logo argintiu si o rama display alba, in rest totul fiind identic cu celelalte versiuni de culoare a modelului. Pana si accesoriile care insotesc pachetul sunt la fel ca inainte si anume: cablul Lightning, casti EarPods, adaptor pentru casti cu jack si adaptorul de priza.

Pozitia oficiala Apple ne indica faptul ca toti banii ce vor fi stransi in urma vanzarii modelelor de culoare rosie vor fi directionati catre un program impotriva virusului HIV si SIDA care asigura, testeaza, consiliaza, trateaza si previne infectia cu acest virus in tarile din zona sub-Sahariana a Africii. Compania americana doneaza sume importante catre diferite programe internationale dar si catre propriul Fond Global, unde au intrat peste 130 milioane de dolari doar de la Apple.

Tot astazi, dar in mod separat, Apple a anuntat si cea mai noua tableta iPad de 9.7-inch.

Sursa: www.cnet.com | http://mashable.com

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.