Este posibil ca viitoarele procesoare Intel sa aiba grafica integrata de la AMD

O stire interesanta aparuta in presa internationala anunta in mod neoficial o colaborare intre doi mari rivali producatori de hardware: Inel si AMD. Se pare ca in viitorul apropiat procesoarele Intel vor avea grafica integrata dezvoltata de AMD. Un lucru pe cat de curios, pe atat de interesant si spectaculos, avand in vedere rivalitatea intre cei doi mari producatori de microcip-uri.

Daca este sa privim partea buna a unei eventuale colaborari intre cei doi giganti, am putea vedea procesoare puterince Intel doata cu grafica net superioara AMD. Este situt faptul ca AMD sta mult mai bine la capitolul grafica integrata decat Intel. Acest lucru este posibil si datorita divizie AMD Radeon care este fostul ATI Radeon, mare producatori de chipset-uri grafice.

Desi nu a confirmat absolut nimeni acest zvon, se pare ca toata lumea vorbeste despre asta ca si cum asa o sa se intample lucrurile intre cei doi producatori de microcipuri. Cei de la arenait.net au relatat ca Kyle Bennet de la HardOCP, o persoana de incredere din cadrul apropiatiilor, a dezvaluit pe forumul lui ca intelegerea dintre Intel si AMD este finalizata. Asadar, in mod natural AMD ar trebui ca sa pregateasca din punct de vedere tehnologic pentru a integra grafica in procesoarele Intel.

Acest lucru poate insemna o crestere a perfromantelor, deci automat device-uri mai puternice si mai stabile. Formula Procesor Intel + Grafica AMD = Performante crescuta si stabilitate. Ma gandesc aici la device-uri mobile ca laptop, telefon si tablete care vor fi mai puternice si mai stabile. Aceste schimbari vor atrage cu siguranta si cresteri de costuri in ceea ce priveste vanzarea de procesoare si a device-urilor doate cu acest tip de procesoare, insa raman de de vazut cum si in ce mod.

Sunt optimist si curios in legatura cu ceea ce ar putea iesi din aceasta colaborare. Nu ne ramane decat sa asteptam confirmarea oficiala si alte detalii tehnice despre viitoarele Procesore Intel cu Grafica AMD integrata.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.