Incarcator Wireless TOCHIC ME103S 10W / 5W cu Fast Charging

In articolul de astazi va vom prezenta incarcatorul wireless TOCHIC ME103S care este o alternativa foarte buna pentru dvs. atat in zona de buget cat si in zona de performanta.

Ce trebuie sa tineti voi cont este faptul ca inainte de a va cumpara un incarcator wireless, asigurati-va ca telefonul suporta incarcarea wireless, aici avem ca exemplu iPhone X, iPhone 8, Iphone 8 Plus, Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, LG G6 etc. Pentru telefoanele care nu suporta incarcarea wireless, cum ar fi Google Pixel 2, trebuie sa cumparati un spate special de inlocuire sau o carcasa care sa permita incarcarea wireless.

TOCHIC ME103S este un incarcator wireless compatibil cu telefoanele produse de cele mai cunoscute branduri: Apple, Samsung, LG, Xiaomi etc. Incarcarea device-urilor mobile prin intermediul tehnologieie wireless se realizeaza pe baza tehnologiei denumita de specialisti “incarcare inductiva”, ceea ce presupune un transfer de energie intre doua obiecte apropiate datorita unui camp electromagnetic.

Principalele caracteristici ale lui TOCHIC ME103S

● Tehnologie de incarcare prin wireless;
● Fast charging mode: incarcare rapida (10W): pentru Note8 / S8 / S8+ / S7 / S7 Edge / S6 / Note5;
● Standard charge mode (5W): pentru telefoanele cu QI standard – Phone 8 / 8 Plus / X
● Distanta de incarcare de 5 mm fata de device;

Bine de stiut este faptul ca pachetul vine fara adaptor de priza, iar producatorul recomanda utilizarea adaptorului original care insoteste telefonul. Daca urmeaza sa folositi un incarcator obisnuit este nevoie ca acesta sa suporte amperaj de cel putin 2A. Pentru rezultate maxime la incarcare este nevoie ca device-ul mobil sa fie echipat cu adaptor QC.

Design-ul acestui incarcator este asemanator cu cel al unuia premium, dar cu mici imbunatatiri. La capitolul incarcare acest promite sa incarce telefonul rapid dispunand de fast charging.

Specificatii:

 • Compatibil cu: Apple, HTC, Motorola, LG, Samsung
 • Tip de conectare: Micro USB
 • Culoare: neagru
 • Suporta Fast Charging
 • Distanta de transmisie wireless: 5mm
 • Iesire: 5W / 10W
 • Greutatea produsului: 0,1260 kg
 • Greutatea pachetului: 0,2100 kg
 • Dimensiunea produsului (L x W x H): 12,00 x 9,50 x 8,00 cm / 4,72 x 3,74 x 3,15 inch
 • Dimensiunea ambalajului (L x W x H): 15.50 x 9.50 x 8.50 cm / 6.1 x 3.74 x 3.35 inch
 • Continutul pachetului: 1 x incarcator wireless, 1 x cablu, 1 x manual in limba engleza si chineza.

Arata bine, este foarte usor de utilizat iar utilizarea telefonului se poate face atat vertical cat si orizontal. Incarcatorul Wireless stie in mod automat daca este cazul sa incarce in mod Fast Charging sau in mod Standard Charging in functie de tipul device-ului care urmeaza sa fie incarcat.

Totodata, TOCHIC ME103S este prevazut cu sistem de siguranta in caz de: supraincalzire, supraincarcare si in caz de suprasarcina.

Avantaje:

 • design elegant si ergonomic
 • pretul bun, doar €12.68 (best buy)

Dezavantaje:

 • pachetul nu contine adaptor de priza

Daca doriti sa cumparati acest produs va invit sa intrati pe acest link, in prezent incarcatorul costa 12.68 € si poate fi gasit pe gearbest.

Beneficiezi de o reducere de 13% la acest prouds daca aplici urmatorul cod promotional: 18ROY0004. Asadar, poti cumpara incarcator Wireless TOCHIC ME103S la un pret final de 11 €. Promotia este valabila in perioada 16.01.2018 – 31.03.2018, in limita stocului disponibil.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.