Huawei Nova 2 Lite este ultimul smartphone al companiei, pe care la lansat în Filipine. Smartphone-ul este noua ofertă mijlocie a Huawei și vine cu o memorie RAM de până la 3 GB, are un ecran de 5,99 inch fără margini și are o configurație dual-camera. În prezent, smartphone-ul este pregătit pentru precomenzi în țară și va intra în vânzare pe data de 23 martie.

Huawei Nova 2 Lite rulează Android 8.0 bazat pe EMUI 8.0. Așa cum am menționat, acesta are un ecran de 5,99 inch HD + IPS (720×1440 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Acesta este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC Octa-Core, împreună cu 3 GB de memorie RAM.

În ceea ce privește optica, Huawei Nova 2 Lite vine cu o configurație duală a camerei. Huawei a adăugat o cameră primară de 13 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul folosește o cameră de 8 megapixeli, fără suport pentru bliț LED. Așa cum am menționat, smartphone-ul vine de asemenea cu suportul de dezactivare a feței.

Telefonul vine într-o singură opțiune de stocare încorporată – 32 GB, care poate fi extinsă prin card microSD (până la 128 GB). În mod special, Huawei Nova 2 Lite are un design unibody metalic și vine în două variante de culori – Negru și Albastru. De asemenea, telefonul este alimentat de o baterie de 3000mAh.

Printre opțiunile de conectare se numără 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth, GPS și un port Micro-USB. Senzorii de la bordul dispozitivului Huawei Nova 2 Lite includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală și senzor de proximitate. După cum s-a menționat, are și un senzor de amprentă digitală. În ceea ce privesc dimensiunile, smartphone-ul măsoară 76,7×158,3×7,8mm și cântărește 155 de grame.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.