Huawei Nova 2 Lite este ultimul smartphone al companiei, pe care la lansat în Filipine. Smartphone-ul este noua ofertă mijlocie a Huawei și vine cu o memorie RAM de până la 3 GB, are un ecran de 5,99 inch fără margini și are o configurație dual-camera. În prezent, smartphone-ul este pregătit pentru precomenzi în țară și va intra în vânzare pe data de 23 martie.

Huawei Nova 2 Lite rulează Android 8.0 bazat pe EMUI 8.0. Așa cum am menționat, acesta are un ecran de 5,99 inch HD + IPS (720×1440 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Acesta este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC Octa-Core, împreună cu 3 GB de memorie RAM.

În ceea ce privește optica, Huawei Nova 2 Lite vine cu o configurație duală a camerei. Huawei a adăugat o cameră primară de 13 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul folosește o cameră de 8 megapixeli, fără suport pentru bliț LED. Așa cum am menționat, smartphone-ul vine de asemenea cu suportul de dezactivare a feței.

Telefonul vine într-o singură opțiune de stocare încorporată – 32 GB, care poate fi extinsă prin card microSD (până la 128 GB). În mod special, Huawei Nova 2 Lite are un design unibody metalic și vine în două variante de culori – Negru și Albastru. De asemenea, telefonul este alimentat de o baterie de 3000mAh.

Printre opțiunile de conectare se numără 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth, GPS și un port Micro-USB. Senzorii de la bordul dispozitivului Huawei Nova 2 Lite includ un accelerometru, senzor de lumină ambientală și senzor de proximitate. După cum s-a menționat, are și un senzor de amprentă digitală. În ceea ce privesc dimensiunile, smartphone-ul măsoară 76,7×158,3×7,8mm și cântărește 155 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.