Cei de la Huawei ne surprind din nou. De data aceasta nu este vorba despre un telefon proaspat lansat, ci despre baratara fitness Honor Band 3, care a fost lansata mai devreme in India, impreuna cu Honor 8 Pro. In timp ce compania Huawei, a prezentat facilitatile bratarii fitness la evenimentul de lansare, acestia s-au gandit sa dezvaluie pretul si cateva detalii. Acesta bratare fitness a fost lansata la pretul de 2.800 RS in India, respectiv 43.5 USD si o sa fie disponibila pe Amazon India curand.

Cred ca toti suntem interesati ce detalii si caracteristici are noua bratara. Pai, Honor Band 3 este rezistenta la apa si dispune de un senzor de ritm cardiac care permite monitorizarea continua. Noua bratara a celor de la Huawei o sa fie disponibila in culorile Dynamic Orange, Navy Blue si Carbon Black.

Honor

Cat despre specificatiile sale, aceasta are un ecran de 0.9 inch PMOLED cu o rezolutie de 128 x 32 pixeli, care le arate utilizatorilor activitatea fitness pe care o au acestia. Personal, caracteristicile cele mai interesante pe care le are aceasta bratara sunt: bratara celor de la Huawei rezista la apa pana la o adancime de 50 m, iar bateria sa tine pana la 30 de zile, doar cu o singura incarcare. Durata de viata a bateriei se bazeaza pe testele facute de compania Huawei in laboratoarele sale. Bateria bratarii fitness are o capactitate de 105 mAh.

Cum am specificat mai sus, utilizatori o sa poata vedea pe display-ul bratarii notificarile de pe smartphone, sesiunile de lucru si monitorul cardiac. Bratara vine cu o bratara de 16 mm din termoplastic poliuretan. De asemenea, bratara mai vine cu senzor infrarosu, pedometru si senzori de calorii, distanta, alergare. Plus ca, utilizatorii noii bratari vor putea sa isi acceseze datele de pe telefonul pe care il detin. Aceasta bratara vine cu Bluetooth v4.2 BLE si dea asemenea are un mod de inot.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.