eMAG a lansat programul BuyBack pentru telefoane si tablete

Lansat la inceputul lunii decembrie, programul eMAG Buy Back pentru telefoane si tablete este un proiect interesant prin intermediul caruia orice utilizator poate preda un device vechi in schimbul unui voucher de cumparaturi pe care il poate folosi la orice tip de achizitie din categoriile telefoane mobile, tablete si laptopuri. Initial programul a fost conceput doar pentru produsele Apple din categoriile telefoane mobile, tableta si si laptopuri, insa acum, dupa 2 luni de la lansare programului, sunt acceptate si produse de la branduri consacrate din categoriile amintite mai sus.

Programul se desfasoara in perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2016 si poate fi accesat doar in showroom-urile eMAG din Bucuresti (Crangasi), Iasi, Constanta si Cluj, pentru produsele vechi si functionale ce se incadreaza in categoria telefoane mobile si tablete, achizitionate din magazinul online sau din showroom-urile eMAG, precum si din alte magazine de specialitate.

Produsele care pot participa Programul eMAG la Buy Back sunt: telefoane mobile sau tablete vechi, dar in stare de functionare, de la branduri consacrate, cunoscute. Acestea trebuie aduse de catre client la unul din showroom-urile eMAG din București (Crangasi), Iaai, Constanta, Cluj. Exceptie fac produsele vechi care nu functioneaza, telefoanele mobile blocate in retea, precum si produse copii ale brandurilor consacrate.

Dai unul vechi, iei altul nou
Prin intermediul programului eMAG Buy Back, oricine poate aduce un produs vechi, dar functional, care face parte din categoriile telefoane mobile si tablete, urmand sa primeasca o suma de bani sub forma de voucher in urma evalurarii produsului. Astfel, suma obtinuta in urma evaluarii device-ului, poate fi folosita pentru a completa costul unui produs nou din categoriile telefoane mobile, tablete si laptopuri. Tot ce trebuie să faci este sa ajungi intr-unul din showroom-urile eMAG din București (Crangasi), Constanta, Cluj sau Iasi. Acolo, dupa evaluarea produsului vechi, efectuata cu ajutorul unei aplicații de catre consultantul dedicat din showroom, primesti un voucher cu care poyi sa achiziționezi pe loc un produs nou din categoriile menționate mai sus, respectiv telefoane mobile, tablete si laptopuri din orice gama.

Pentru mai multe detalii despre programul eMAG Buy Back accesati urmatorul link: www.emag.ro/campaign/buy-back

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.