Vivo a trimis, joi, invitații la teaser pentru lansarea unui nou smartphone cu două camere, pe 27 martie. Potrivit mai multor scurgeri și renunțări online, acest telefon este așteptat să fie viitorul Vivo V9. Acesta va fi primul smartphone al lui Vivo care va suporta o crestătură asemănătoare iPhone-ului în față, oferindu-i un design aproape fără buzunare. Vivo V9 a fost tachinat cu numele pe Twitter Viva din Malaysia Twitter, în timp ce indicele social media ale companiei din Indonezia prezintă, de asemenea, câteva teasere. Toate teaserele arată un design subțire și o crestătură în față.

Snapshot-urile postate pe Twitter și Instagram ale V9, reperate de către Anzhou.cn pe Weibo, arată o trecere în revistă și o fotografie live, cu spatele văzut pentru suport de configurație verticală cu două camere, un senzor de amprentă montat pe spate și marca Vivo partea din spate.

În afară de aceste vizionări, Viva din Malaysia Twitter a publicat miercuri și joi câteva imagini de teaser în jurul Vivo V9. Chiar și cel de pe Titter-ul său indonezian a postat un videoclip de teaser ca parte a campaniei #PerfectSelfie. Acest videoclip, reafirmă suspiciunea unui notch de pe telefon.

În timp ce alte specificații interne nu sunt încă cunoscute, așteptăm să obținem claritate cu privire la acest lucru și la alte detalii, cum ar fi prețurile și disponibilitatea, apropiate la evenimentul de lansare programat pentru 27 martie.

La începutul acestei săptămâni, Vivo a dezvăluit smartphone-ul Vivo APEX care vine cu un raport de 91 la sută față de corp, ridicând camera selfie, Qualcomm Snapdragon 845 SoC, afișaj OLED de 5.99 de inchi și o tehnologie de scanare a amprentelor digitale pe jumătate de ecran. Producția în masă a smartphone-ului se spune că va începe până la mijlocul anului 2018.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.