Potrivit unui nou raport, Grand Theft Auto 6 (GTA 6) poate avea loc în două locații – Vice City și America de Sud. În timp ce primplanul este Miami, jucătorii vor merge în America de Sud pentru câteva misiuni. Jocul este referit la Rockstar ca proiect American.

În plus, GTA 6 poate, pentru prima dată, să includă un protagonist feminin. Deși nu există nicio confirmare dacă veți putea controla mai multe personaje ca în GTA V. Dar va așteptati să jucati GTA 6 curând. Jocul este planificat să fie disponibil în jurul anului 2022. Dacă da, ar putea semnala sfârșitul PS4 și Xbox One cu GTA 6 fiind piesa lebădă colectivă, precum și re-lansarea pentru următorul val de console de la Sony și Microsoft, precum și PC-ul.

Cu toate acestea, ar putea sugera că, în ciuda faptului că GTA Online este numărul 1 în numerar al Rockstar, echipa se gândește ia viață după Red Dead Redemption 2.

Anterior, Take-Two a anunțat că GTA V a vândut peste 90 de milioane de unități în întreaga lume, cu componenta multiplayer, GTA Online, fiind cel mai mare motor al cheltuielilor de consum în ultimul trimestru. GTA Online va vedea mai multe actualizări de conținut în lunile următoare.

Aceasta înseamnă că GTA V a vândut 15 milioane de unități doar în 2017. Nu este prea șovăielnic pentru un joc lansat inițial în 2013. Pentru a o pune în perspectivă, Star Wars Battlefront 2 a vândut șapte milioane de unități și a fost sub așteptările editorului EA.

“Privind numerele și contabilitatea pentru versiunile PS3, 360 și PC, putem spune că mai mult de unul din trei proprietari PS4 și XB1 [Xbox One] au o copie a Grand Theft Auto 5.”

“Ne așteptăm la un alt an record pentru Grand Theft Auto Online. Totul merge mai bine decât se aștepta și avem așteptări destul de mari.”

Compania a raportat un profit net de 25,1 milioane de dolari sau 21 de cenți pe acțiune, în trimestrul trei, încheiat la 31 decembrie, în comparație cu o pierdere de 29,8 milioane de dolari, cu un an mai devreme, Take-Two a declarat că a avut un beneficiu net de 11,9 milioane de dolari în ultimul trimestru de la revizuirea codului fiscal al SUA.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.