Pentru Configurarea scenei pentru Android Oreo (Go Edition), Google a lansat acum aplicația Gmail Go. Noua aplicație, compatibilă cu dispozitive care rulează Android 8.1 Oreo și ulterior, este disponibilă pentru descărcare în magazinul Google Play. Soseseste la săptămâni după lansarea altor aplicații de editare Go, inclusiv fișierele Go, Gboard Go, Google Go, Maps Go și YouTube Go. Aplicația acceptă majoritatea funcțiilor de bază ale serviciului Gmail, precum și vă oferă mai multe suporturi pentru cont, pentru a vă permite să configurați instantaneu atât adrese Gmail, cât și adrese non-Gmail, cum ar fi Outlook.com, Yahoo Mail sau alte conturi de e-mail IMAP / POP.

Dimensiunea fișierului APK din aplicația Gmail Go este semnificativ mai mică decât cea obișnuită a aplicației Gmail; este de 9.51MB versus 20.66MB. Acest lucru face ca aplicația să fie mai ușoară atunci când este instalată, consumând în jur de 25MB pe dispozitive compatibile – spre deosebire de spațiul de 47MB consumat de versiunea sa obișnuită. În ciuda construcției sale ușoare, aplicația Gmail Go vă oferă o căsuță poștală avansată care categorizează e-mailurile sociale și promoționale sub diferite file, pentru a vă ajuta să vă concentrați mai întâi pe mesaje importante.

Aplicația acceptă, de asemenea, vizualizarea convenabilă a conversațiilor care grupează e-mailuri pentru toate conturile IMAP, POP3 și Exchange sub un singur acoperiș. În mod similar, Google a oferit suport pentru acțiunile de scanare și imaginile expeditorilor în lista de conversații. Interfața noii aplicații este, de asemenea, destul de identică cu versiunea originală Gmail pentru Android, deși este posibil să observați modificarea secțiunii profilului de utilizator care se află în partea de sus a barei de titlu și afișează fotografia de profil și imaginea de fundal în aplicația Gmail obișnuită.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.