Acum un an, compania chineza Ginoee, a lansat M6 si M6 Plus in tara sa natala. Acum, tot pe piata Chineza acestia lanseaza succesorul acestor telefoane, Ginoee M7. Momentan, pretul si data de lansare a acestuia nu sunt cunoscute, dar un zvon spune ca acesta se va lansa foarte curand. Dar ceea ce stim insa, sunt specificatiile, datorita unor informatii al unui test benchmark. De la acest telefon se asteapta sa vina cu un ecran fara margini si ultimul procesor de la MediaTek, MediaTek Helio P30 SoC.

Chinezul Ginoee a publicat pe website-ul chinez, un teaser al telefonului, anuntand data iminenta a lui Ginoee M7. Acestia au un parteneriat cu, Ofo, o companie de tip start-up care se ocupa de distribuirea bicicletelor. Detaliile acestui parteneriat, raman de vazut. De cand teaser-ul a iesit la iveala, detaliile de lansare sunt pe urmele acestuia. Imaginea din teaser ne indica faptul ca acest nou telefon ar avea un display de tip bezel-less, ceea ce este un trend pentru telefoanele din zilele noastre.

Ginoee

In afara de toate acestea, detaliile in ceea ce privesc specificatiile acestuia, au fost postate intr-un test benchmark pe site-ul celor de la GFXBench. Smartphone-ul o sa vina cu Android 7.0 Nougat direct din cutie. De asemenea, acesta va avea doar un singur slot SIM si un ecran Full HD care masoara 6 inch in diagonala si are un aspect ratio de 18:9. Se pare ca aspectul de 18:9 este din ce in ce mai popular, deoarece telefoanele recent lansate, cum ar fi LG V30 si Samsung Galaxy Note 8 il folosesc deja.

Se spune ca acesta o sa fie alimentat de MediaTek Helio P30 SoC, care va avea o viteza de 2.3GHz. Telefonul va avea 6GB momorie RAM si o placa video Mali-G71 GPU. Memoria interna a acestuia va fi de 64GB, dar momentan nu se stie daca va avea si slot de card microSD. Camera principala va avea o rezolutie de 16MP, iar cea secundara de 8MP.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut! Numele meu este Alex si sunt un simplu pustan care este atras de tehnologie.Cum sunt si cei mai multi dintre noi.Consider ca tehnologia este
ceva de viitor si care nu o sa se termine niciodata.Ba chiar se va gasi ceva nou de fiecare data.Pot spune ca toata lumea care are un PC/telefon/tableta etc. si o conexiune stabila la internet are acces la informatii din domeniul tehnologiei si nu numai.Asa ca ce mai stati ?
DOCUMENTATI-VA !!!

Related Posts