eMAG a cumparat PC Garage

Zilele trecute eMAG a facut inca o achizitie de renume trecandu-si in portofoliu PC Garage, care devine acum parte a grupului. Preluarea oficiala se va finaliza, probabil, tot luna aceasta cand cei de la Consiliul Concurentei vor acorda avizul pentru aceasta tranzactie.

“Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional”, a declarat Marius Ghenea.

PC Garage a fost infiintat in anul 2005 si a ajuns in scurt timp unul dintre cele mai mari si mai cunoscute magazine online de produse IT si electronice din online-ul romanesc. PC Garage are in portofoliu peste 40.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe site si aproximativ 400.000 de clienti la nivelul intregului grup.

Se pare ca intregul business PC Garage va fi condus in continuare de directorul general Traian Cristea, iar brandul, echipa, comunitatea si platforma PC Garage vor fi pastrate si dezvoltate separat de eMAG. Preluarea PC Garage face parte dintr-un plan bine pus la punct, iar destinatia este de a consolida brandul si de a implementa strategiile si politicile comerciale eMAG.

„PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

PC Garage este cea mai cunoscuta platoforma online pentru pasionatii de gamming si nu numai, acestia dezvoltand in paralel mai multe branduri printre care putem aminti Garage Mall.

Sa speram ca toate aceste schimbari la nivel de branduri si magazine online sa ofere beneficii consumatorilor si impatimitilor de tenhonologie prin imbunatatirea serviciilor.

Leave a comment

About The Author

Marian Calinescu

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.