Mai mult de doi ani după lansarea de către Microsoft a Cortanei pentru utilizatorii Android și iOS, aplicația va include acum suportul iPad nativ. Aplicația Cortana, care permite utilizatorilor să acceseze asistentul digital al Microsoft, are acum un “layout exclusiv și o interfață” pentru iPad. Acest lucru înseamnă că utilizatorii iPad vor avea acum opțiunea suplimentară sub forma lui Cortana, alături de Siri de la Apple, Asistentul Google și Amazon Alexa. În special, aplicația Cortana este disponibilă gratuit pe App Store, pentru a putea fi descărcata de catre utilizatorii iPad.

Similar cu Siri, Asistentul Google și Alexa, Cortana este un asistent digital care furnizează informații prin tehnici de învățare automată. Poate prezenta povești de știri personalizate, sincronizează zborurile, îi face pe utilizatori conștienți de e-mailuri, setează mementouri și programează calendare. La lansarea asistentului vocal din India, Microsoft a pretins că a modelat Cortana pentru a lucra cu accentul indian și a adus, de asemenea, o voce indiană. Cu toate acestea, pe iPad și iPhone, limbile disponibile, în prezent, sunt engleză, japoneză și chineză simplificată.

Conform informațiilor din App Store, aplicația Cortana este o aplicatie de 140,4 MB pe iPad și necesită iOS 9.0 sau o versiune ulterioară. Aceasta nu este disponibila în India și este în prezent limitata doar la piețele selectate.

Microsoft a susținut, de asemenea, aplicatia Cortana ca va se lansa acum cu 20% mai repede pe iPad și iPhone. Este demn de remarcat faptul că aplicatia Cortana poate fi folosita pe dispozitive Apple, dar numai în cadrul aplicației, deoarece nu este complet integrat cu sistemul de operare. Aceasta înseamnă că nu puteți accesa informații prin Cortana – sau orice alt asistent de la o terță parte – dacă iPad-ul dvs. este blocat.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.