Daca nu mai puteti astepta pana cand noul iPhone 8 va fi lansat si daca ati urmarit de ceva vreme zvonurile despre acesta, ar fi bine sa stiti ca data de lansare a acestuia si a altor produse ale companiei va fi pe 12 Septembrie. Compania a spus printr-un raport ca nu va lansa doar mult asteptatul iPhone 8 – telefonul fara margini – dar si iPhone 7S, iPhone 7S Plus si noul Apple Watch cu conexiune LTE. Toate aceste produse urmeaza sa fie lansate in mai putin de doua saptamani. De asemenea, este de asteptat ca gigantul sa lanseze si un Apple TV cu suport 4K HDR.

Luandu-ne dupa un raport Wall Street Journal, in Cupertino, se spune va fi un eveniment cu numele Steve Jobs Theater in Apple Park. In acest raport a fost mentionat ca proiectul de lege Bill Graham Civic Auditorium, va fi probabil folosit ca optiune de rezerva in functie de termenul de constructie al Apple Park. Data de 12 Septembrie confirma un raport anterior.

Apple

Intorcandu-ne la noile produse, se asteapta ca pe data de 12 Septembrie, compania Apple sa lanseze la eveniment, trei modele de telefoane diferite. Fara dubii, cel mai asteptat telefon la acest eveniment este noul iPhone 8. De la acest telefon se asteapta sa fie ceva mai “piperat”, cand vine vorba de pret. De asemenea, se asteapta sa aiba un display fara margini, ceva mai mare si o tehnologie de recunoastere faciala. De asemenea, cei de la Apple au adus noi actualizari pentru modelele iPhone 7.

Daca toate aceste noi informatii nu au fost de ajuns, aflati ca acestia ar lansa noul Apple Watch cu suport de retea LTE. Pretul lui iPhone 8 ar incepe de la suma de 1.000 de doalri americani, iar cea mai buna varianta ar costa 1.400 de doalri americani. In afara de toate acestea, gigantul spune ca ar lansa noul Apple TV cu suport 4K.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.