Motorola lanseaza la Berlin noul Moto X4, un telefon cu camera duala si baterie de 3.000 mAh

Motorola prezintă la Berlin două noi telefoane mobile – Moto X4 în premieră mondială și Moto Z2 Force Edition, precum și ultimele inovații în materie de Moto Mods, printre care noul 360 Camera Moto Mod, disponibile în Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre Moto X4 si ce noutati aduce telefonul care va fi lansat la Berlin.

Cea de-a patra generație de telefoane moto x oferă utilizatorilor o experiență intuitivă unică grație software-ului mai inteligent, noii tehnologii pentru camerele foto și a design-ului superb. Familia moto z continuă să crească odată cu gama de module Moto Mods. Așadar, introducerea telefonului moto z2 Force Edition și a 360 Camera Moto Mod oferă consumatorilor și mai multe posibilități.

Moto x4: aducem stilul elegant în prim-plan

Dispozitivul Moto X a fost dintotdeauna echipat pentru a oferi cea mai bună experiență software, iar utilizatorii se pot bucura de un mod intuitiv, mai inteligent și mai simplu de utilizare a dispozitivului. Cel mai recent produs, moto X4, integrează cele mai recente Experiențe Moto și caracteristici software cu totul noi.

O cameră mai inteligentă
Dispozitivul moto x4 oferă o cameră mai inteligentă capabilă să facă mai mult decât să surprindă imagini. Noua funcție Landmark Detection1 oferită de moto x4 permite camerei să scaneze un card sau să adauge un efect de animare selfie-urilor cu Face Filters.

Capabilitățile camerelor duale de 12MP și 8MP de pe spatele dispozitivului, precum și software-ul cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, creează imagini de calitate profesională. În plus, camera frontală de 16MP, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută3 și noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.

Puternic și sigur
Alimentat de un acumulator de 3.000 mAh și dotat cu capabilități care îi oferă performanțe superioare, telefonul moto x4 oferă protecție împotriva scurgerilor, picăturilor de apă și chiar scufundărilor conform cu standardul IP684. De asemenea, designul carcasei spate, conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning® Gorilla® Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor și transformă dispozitivul în unul solid și cu un aspect atractiv.

Experiențe noi și intuitive
Dispozitivul moto x4 integrează Amazon Alexa, accesibil fără a fi necesară deblocarea acestuia. De asemenea, sistemul de sunet wireless le permite utilizatorilor să se conecteze la până la patru dispozitive audio Bluetooth® în același timp.

Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, moto x4 este echipat și cu Moto Key – funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere. Mai mult, posibilitatea de criptare asigură protecția constantă a datelor.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.