Aducând portabilitate experienței, care a venit de la originalul Allure, Samsung Harman Kardon de la CES 2018 din Las Vegas a dezvăluit boxa portabila Allure cu o integrare Amazon Alexa. Noul difuzor va fi disponibil începând cu primăvara acestui an cu un preț de 199 de dolari. Originalul Harman Kardon Allure a fost lansat la IFA 2017.

Harman Kardon Allure Portable dispune de două difuzoare de 20W cu o gamă completă de dimensiuni de 1,75 inch și două radiatoare pasive. Compania susține că aceasta configurație dată, este suficientă pentru a umple orice spațiu, indiferent dacă este vorba de camera de zi, de birou sau de bucătărie.

În ceea ce privește experiența de redare a muzicii fără fir, Allure Portable suportă streaming audio de până la 96kHz / 24 de biți de la Wi-Fi pentru a reda melodiile dvs. preferate direct de pe un dispozitiv mobil prin Bluetooth. Există o caracteristică de recunoaștere a vocii de la distanță, compatibilă cu Harman Kardon, care funcționează cu cele două microfoane încorporate și cu o tehnologie avansată de anulare a zgomotului. Această dezvoltare personalizată vă permite să transmiteți comenzile vocale către Alexa de la distanță. De asemenea, boxa are o autonomie de 10 ore de viață a bateriei cu o singură încărcare. Un suport de încărcare vine împreună cu boxa pentru a vă ușura încărcarea înainte de a ieși la o petrecere sau la un picnic.

Ceea ce face în mod semnificativ, Harman Kardon Allure Portable, o opțiune distinctă pe piața difuzoarelor portabile Bluetooth este integrarea lui Amazon Alexa. Acest lucru vă permite să utilizați mai mult de 20.000 de abilități Alexa și să obțineți o experiență de redare muzicală mai inteligentă.

Având în vedere caracteristicile și prețul dispozitivului Harman Kardon Allure Portable, ar fi mai dificilă concurența pentru Google Home și multe alte boxe portabile Alexa. Acesta are, de asemenea, potențialul de a apuca unele piețe înainte de lansarea oficială a HomePod-ului Apple.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.