BlackBerry pare să fie pregătit să lanseze un smartphone fara margini numit “Ghost”. Potrivit celor mai recente zvonuri, BlackBerry Ghost este un smartphone premium care se va lansa pe piața indiană și pare să aibă un ecran 18: 9 bezelless. Telefonul va fi produs de Optiemus, o companie de telecomunicații din Delhi, care a semnat un acord de licență pentru marketingul și fabricarea dispozitivelor BlackBerry în India, anunțat în februarie anul trecut.

Scurgerea facuta de tipster-ul Evan Blass, smartphone-ul Ghost va fi produs de Optiemus. Blass a împărtășit o imagine pe Twitter, care dezvăluie un design elegant al telefonului. Cu toate acestea, nu există claritate cu privire la detaliile privind specificațiile sale. Cu toate acestea, este clar că nu există cu siguranță nici o tastatură mecanică pe acest smartphone.

În opinia lui Blass, smartphone-ul premium vine cu o carcasă destul de subțire și rulează Android, dar asta este tot ce trebuie să știți despre smartphone-ul de acum. De asemenea, nu există informații despre momentul în care va veni BlackBerry Ghost, dar este bine să vedem că acesta a luptat pe piața smartphone-urilor premium. În special, este posibil ca telefonul să nu fie decât un smartphone exclusiv in India. Pentru moment, numele real al telefonului nu a fost încă dezvăluit.

BlackBerry încetase să-și proiecteze și să construiască propriile smartphone-uri în 2016, licențiind în schimb brand-ul pentru alții. TCL deține licența pentru fabricarea majorității smartphone-urilor BlackBerry la nivel global, cum ar fi KeyOne, Motion și DTEK60. TCL deține dreptul de a produce și de a vinde smartphone-uri marca BlackBerry în toate țările, cu excepția Indiei, Indonezia, Sri Lanka, Nepal și Bangladesh. BlackBerry are, de asemenea, acorduri cu BB Merah Putih pentru fabricarea și distribuirea de smartphone-uri în regiuni selectate.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.