Atari – producatorul clasic de jocuri video – a anunțat Atari Token. Ea reprezintă forajul său în criptocurrency. Anuntul a inregistrat o crestere a actiunilor, crescand cu peste 60% de la anuntul din 8 februarie.

În plus, Atari își asumă o participație într-o companie care construiește divertisment digital bazat pe blocuri și își extinde parteneriatul online cu Pariplay pentru a permite jocurilor o monedă digitală. Nu este cunoscut dacă acest lucru ar fi limitat la Atari Token sau să fie deschis și pentru cei de la Bitcoin.

“Tehnologia Blockchain este gata să adopte un loc foarte important în mediul nostru și să transforme, dacă nu revoluționează, ecosistemul economic actual, în special în domeniile industriei jocurilor video și tranzacțiile online”, a declarat președintele și directorul executiv al Atari, Frederic Chesnais într-o declarație. “Scopul nostru este de a lua pozitii strategice cu un risc limitat de numerar, pentru a crea cea mai buna valoare cu activele si brandul Atari”.

Anterior, Atari a planificat o consolă cunoscută sub numele de Ataribox și sa dus la crowdfunding pentru a aduce Roller Coaster Tycoon la comutatorul Nintendo. În ultimele sale avatare, am văzut Atari lansând câteva jocuri bazate pe francize pe care le deține încă, în special Alone in the Dark: Iluminarea și Asteroizii: Outpost. Ambele au fost întâlnite cu revizuiri negative în mare măsură pentru natura lor derivată.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.