Apple Watch Series 3, gigantul cu sediul în Cupertino a transportat în 2017 un record de 18 milioane de dispozitive – o creștere de 54% față de anul precedent.

“Seria 3 a fost principalul factor de creștere, deoarece transferurile totale ale celei mai recente versiuni a Apple Watch au fost de doar puțin de nouă milioane, reprezentând aproape jumătate din toate transporturile în 2017”, a declarat Canalys, compania de cercetare de piață din Singapore, marți.

Transportul Apple Watch în al patrulea trimestru al anului 2017 a crescut cu mai mult de 32% în al patrulea trimestru al anului 2016, până la 8 milioane, cel mai mare număr de expedieri într-un singur trimestru pentru orice vânzător care poate fi purtat.

“Versiunea a Apple Watch a fost foarte solicitată în SUA, Japonia și Australia, unde toți operatorii majori au stocat-o la timp pentru sezonul de sărbători”, a declarat Vincent Thielke, analist în cercetare la Canalys.

“Watch Series 3 este cea mai rapidă vânzare pe piața LTE, transporturile dublând trimestru pe trimestru, ajungând la 1,6 milioane de euro, însă selecția operatorilor limitată din Marea Britanie, Germania și Franța a influențat deciziile de cumpărare ale consumatorilor și a înăbușit potențialul de creștere al Apple.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.