Apple Watch Series 3, gigantul cu sediul în Cupertino a transportat în 2017 un record de 18 milioane de dispozitive – o creștere de 54% față de anul precedent.

“Seria 3 a fost principalul factor de creștere, deoarece transferurile totale ale celei mai recente versiuni a Apple Watch au fost de doar puțin de nouă milioane, reprezentând aproape jumătate din toate transporturile în 2017”, a declarat Canalys, compania de cercetare de piață din Singapore, marți.

Transportul Apple Watch în al patrulea trimestru al anului 2017 a crescut cu mai mult de 32% în al patrulea trimestru al anului 2016, până la 8 milioane, cel mai mare număr de expedieri într-un singur trimestru pentru orice vânzător care poate fi purtat.

“Versiunea a Apple Watch a fost foarte solicitată în SUA, Japonia și Australia, unde toți operatorii majori au stocat-o la timp pentru sezonul de sărbători”, a declarat Vincent Thielke, analist în cercetare la Canalys.

“Watch Series 3 este cea mai rapidă vânzare pe piața LTE, transporturile dublând trimestru pe trimestru, ajungând la 1,6 milioane de euro, însă selecția operatorilor limitată din Marea Britanie, Germania și Franța a influențat deciziile de cumpărare ale consumatorilor și a înăbușit potențialul de creștere al Apple.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.