Fujifilm a anunțat cea mai performantă cameră din seria X numită X-H1, care are caracteristici avansate precum stabilizarea imaginii și capacitățile video profesionale, cum ar fi suportul pentru înregistrarea video DCI 4K. Camera va intra în vânzare pe 1 martie în Statele Unite pentru 1.900 de dolari, numai pentru corp.

Fujifilm X-H1 dispune de un senzor APS-C de 24,3 megapixeli cu procesor de imagine Fujifilm X-Processor Pro. Aceasta este prima cameră fără oglindă a companiei din seria X pentru a obține o stabilizare a imaginii în interiorul corpului (5-axe), un nou mod de reducere a flicker-ului pentru a vă ajuta la fotografierea cu iluminare fluorescentă și captare video DCI 4K. Stabilizarea poate fi utilizată cu toate lentilele XF și XC, cu anumite lentile capabile de maxim 5,5 opriri.

Are un afișaj touchscreen înclinabil, de 3 inch cu o rezoluție de 1,04 milioane de puncte și un panou de afișare mai mic de 1,28 inci pe partea de sus. Alte caracteristici ale modelului Fujifilm X-H1 includ o gamă ISO nativă de 200 până la 12800, 325 de puncte de focalizare automată, fotografiere maximă de până la 14fps, sloturi duale pentru carduri SD și conectivitate wireless precum Wi-Fi și Bluetooth 4.0 pentru controlul camerei.

“Noul X-H1 este primul nostru model din seria X care oferă stabilitate în interiorul corpului și suntem foarte entuziasmați să introducem această cameră pe piață”, a declarat Yuji Igarashi, directorul general al Diviziei de Imagini Electronice și Divizia Aparate Optice la Fujifilm America de Nord. “Pe lângă asigurarea unei calități extraordinare a imaginii, X-H1 este complet echipat cu o serie de caracteristici și funcționalități special concepute pentru a spori expresia creativă într-o gamă largă de setări”, a mai adăugat el.

Lasa un comentariu

About The Author

Redactor & Junior SEO

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.