Xiaomi Mi 6 va fi lansat pe 6 Februarie 2016

Xiaomi Mi 6, modelul succesor pentru Xiaomi Mi 5, este asteptat sa fie lansat in prima parte a anului viitor, ultimile stiri indicand faptul ca noul Xiaomi Mi 6 va fi lansat chiar pe 6 Februarie, iar in Martie va ajunge in magazine. Alte surse de specialitate dau ca data de lansare chiar luna Aprilie, insa nu vom sti cu exactitate data lansarii decat in momentul in care reprezentantii companiei chineze vor fac un anunt oficial.

Presa din china a relatat ca lansarea Xiaomi Mi 6 are o intarziere, iar motivul il reprezinta incapacitatea de productie a chipsetului Snapdragon 835, iar totul este legat de Samsung, care nu a putut produce suficiente unitati. Pentru cei care inca nu stiu, Qualcomm a incheiat un parteneriat cu Samsung, inca din 2015, pentru preluarea productie de chipseturi Snapdragon, din simplul fapt ca Samsung stapanea mult mai bine procesul de fabricatie pe 14 nm, fata de fostul partener Qualcomm care a fost TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Co).

Se pare ca noul smartphone Xiaomi Mi 6 va fi echipat cu cel mai nou chipset Snapdragon, iar analistii chinezi spun ca nu vor mai fi intarieri pentru ca cei de la Xiaomi au inceput deja sa primeasca noul chipset. Asadar, se pare ca singurul impediment il va reprezenta numarul limitat de terminale care vor fi puse in vanzare in primele saptamani.

Specificatii tehnice probabile:

  • Display de 5.2-inch cu rezolutie 4K la 4096 x 2160p;
  • Procesor la o frecventa de aproximativ 2.5 – 2.7 GHz cu 16-core;
  • Camer foto principala de 23 MP, iar cea secundara va avea probabil  7 MP;
  • Memorie stocare 32GB, 64GB, 128GB si chiar 256 GB care va putea fi extinsa cu memorie externa;
  • Bateria va avea probabil 4000 mAh;

Toate aceste caracteristici intr-un telefon care va surpinde atat ca design, performante, dar si ca pret. Estimarile analistilor din domeniu incadreaza telefonul intr-un segment care nu depaseste 400 de dolari. Nu stim insa cu exactitate daca toate aceste vor fi atribuite noului Xiaomi Mi 6, dar vom astepta cu nerabdare mai multe detalii oficiale in acest sens.

Sursa: www.xiaomimi6.in

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.