Vivo V7 a fost lansat în Indonezia, la scurt timp după ce producătorul chinez de smartphone-uri a anunțat lansarea în India a smartphone-ului, luni, 20 noiembrie. Așa cum era de așteptat, Vivo V7 este un smartphone cu focalizare automată, cu un ecran FullView 18: 9. Vivo V7 + se va lansa în India, în septembrie. Vivo a dezvăluit prețul și specificațiile modelului V7 din Indonezia, unde acesta este deja disponibil pentru cumpărare.

Pret V7
Prețul lui V7 din Indonezia este de 1.100 de RON. Ne putem aștepta ca prețul smartphone-ului sa fie la aproximativ același preț în Romania, având în vedere că Vivo V7 + mai bine dotat este la prețul de 1.330 de RON. Vivo V7 este deja disponibil pentru cumparare, printr-o serie de comercianți online din Indonezia, inclusiv JD.com și Lazada. A fost lansat în variante de Gold și Matte Black.

Specificații V7
Vivo V7 are sloturi dual-SIM (Nano). Acesta ruleaza Funtouch OS 3.2, bazat pe Android 7.1 Nougat. Telefonul inteligent utilizează un afișaj IPS de 5,7 inci HD + (720×1440 pixeli) cu un raport de aspect de 18: 9. Acesta este alimentat de un Octa-Core Snapdragon SoC (model nespecificat) tactat pana la 1.8GHz, cuplat cu 4GB de RAM. Probabil Vivo a decis sa foloseasca acelasi Snapdragon 450 SoC pe V7 asa cum este folosit pe V7 +. Ne putem aștepta la o confirmare, luni, la evenimentul de lansare din India.

Modelul Vivo V7 este dotat cu o camera din spate de 16 megapixeli, cu bliț și o diafragmă f/2.0, în afară, cu o cameră frontală de 24 megapixeli, cu o lumină de sine “moonlight glow” și o deschidere f/2.0. Telefonul are 32 GB de stocare încorporată, care poate fi extinsă prin intermediul cardului microSD (până la 256 GB), cu un slot dedicat.

Printre opțiunile de conectare de pe Vivo V7 se numără 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth v4.2, GPS / A-GPS, Micro-USB și radio FM. Senzorii de la bord includ accelerometru, senzor de lumină ambientală, busolă digitală, senzor de proximitate și giroscop virtual. Are o baterie de 3000mAh, masoara 149.3×72.8×7.9mm, si cantareste 139 de grame.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.