DJI a lansat astazi Osmo Action 4 – o camera de actiune cu capabilitati imbunatatite

Într-o lume a aventurilor și a momentelor unice, în care experiențele capturate în mișcare au devenit din ce în ce mai populare, DJI, liderul mondial în tehnologie dronelor și camere, ne-a surprins din nou cu lansarea celei mai recente camere de acțiune: DJI Osmo Action 4. Această lansare extrem de așteptată a primit recenzii entuziaste de la pasionații de fotografie și videografie, care caută să-și împărtășească aventurile în cele mai vii detalii.

Performanță îmbunătățită pentru o experiență mai puternică

Osmo Action 4 este echipată cu un senzor de imagine avansat și un procesor puternic, permițând captarea imaginilor și înregistrarea videoclipurilor în rezoluție 4K UHD la 60 de cadre pe secundă. Aceasta înseamnă că momentele cheie din aventurile tale vor fi imortalizate în detalii vii și culori vibrante. De asemenea, camera suportă HDR pentru imagini îmbunătățite în condiții de iluminare dificile, oferind astfel o calitate superioară a imaginilor în orice mediu.

Un alt aspect interesant al lui Osmo Action 4 este îmbunătățirea funcției de stabilizare electronică a imaginii (EIS). Acestă tehnologie permite filmarea clară și stabilă chiar și în condiții extreme, fără distorsiuni notabile. Indiferent că ești pe munte, pe bicicletă sau pe apă, DJI Osmo Action 4 îți va oferi un material video profesional, de cea mai bună calitate.

Înnoiri pentru fotografierea subacvatică

Dedicată celor pasionați de scufundări și filmarea sub apă, DJI Osmo Action 4 este echipată cu un nou mod submarin. Cu un nivel de rezistență la apă îmbunătățit, camera poate fi utilizată până la o adâncime de 60 de metri fără o carcasă suplimentară. Această caracteristică îi permite să surprindă lumea subacvatică în toată splendoarea ei, capturând culorile vibrante și mișcările grațioase ale viețuitoarelor marine.

Experiență utilizator îmbunătățită

DJI Osmo Action 4 vine cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care permite navigarea rapidă prin setările și modurile camerei. Ecranul tactil de mari dimensiuni facilitează compunerea și vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor în timp real. Cu un design compact și robust, această cameră este gata să facă față tuturor provocărilor pe care le presupune filmarea în mișcare.

O altă caracteristică interesantă a noii camere Osmo Action 4 este conectivitatea îmbunătățită. Prin intermediul aplicației mobile DJI, utilizatorii pot transfera rapid și ușor fotografiile și videoclipurile pe dispozitivele lor inteligente și pot împărtăși instantaneu aventurile lor cu prietenii și familia.

Pretabilă oricărei activități în aer liber

Datorită calității superioare a imaginilor și a caracteristicilor avansate de filmare, DJI Osmo Action 4 se potrivește perfect pentru o varietate de activități în aer liber. De la sporturi extreme, scufundări, drumeții sau plimbări cu bicicleta, această cameră va surprinde fiecare detaliu într-o calitate profesională, permitându-vă să vă împărtășiți aventurile cu lumea.

Concluzie

DJI Osmo Action 4 este o alegere excelentă pentru pasionații de aventuri și pasionații de acțiune, oferind o performanță îmbunătățită și o calitate a imaginilor de top. Cu funcții avansate de stabilizare, rezistență la apă și o interfață prietenoasă pentru utilizator, Osmo Action 4 este o cameră de acțiune completă și versatilă.

Pret

Camera este deja disponibilă pentru precomandă la F64.ro la următoarele prețuri și opțiuni:

DJI Osmo Action 4 Camera de Actiune 4K Standard Combo – 2.299 Lei –

DJI Osmo Action 4 Camera de Actiune 4K Adventure Combo – 2.799 Lei –

 

Lasa un comentariu

One Response

  1. instapress.ro

    Felicitari, DJI, pentru lansarea noului Osmo Action 4! Este o camera de actiune versatila si completa, care promite imagini si videoclipuri de calitate superioara si pasionatilor de actiune le vor oferi siguranta si imagini excelente in orice conditii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.